Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm pasija rámindult?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm pasija rámindult?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmnek 3 hónapja van egy barátja, kb én ennyi ideje ismerem a srácot, mert akkor mutatta be barátnőm mikor összejöttek. Nagyon aranyos srác, kedves, nincs baj vele, nem is bulizik, nem iszik… Tökre megkedveltem én is, de csak és kizárólagosan, mint barátok!! Sosem másznék rá senkire, főleg nem a gyerekkori barátnőm pasijára! Sokat beszélgettünk már fb-n is a fiúval, meg úgy élőben is szoktunk, és sok mindent elmondott magáról. Azt vettem észre, hogy olyanokat is, amiket a barátnőmnek nem?! Mivel mikor felhoztam a témát a srácról, a barátnőm csak nézett, mert neki semmit nem mondott erről… Ez még az volt, amit úgy elnéztem, mert biztos nem került náluk szóba, vagy nem tudom, de nem érdekelt. De aztán elkezdett másképpen viselkedni a srác, főként olyan törődően viszonyulni hozzám, folyton kérdezgeti üzenetekben is, hogy minden oké? jól vagyok-e? ha bárhová is elmegyek a barátnőimmel, és furcsa, mert barátnőmnek nem igen írogat ilyeneket… Sokkal több mindent elmond nekem, folyton bámul még akkor is, ha a barátnőm ott áll mellette és fogja a kezét. Mosolyog rám, stb… Múltkor átjöttek hozzám mindketten, és felhívtam őket a szobámba, mondtam előre, hogy kupi van mire a srác mondta, hogy “áá én is ilyen vagyok, nem gond” mire csak mosolyogtam, aztán a barátnőm előtt megjegyezte, hogy “eggyel több közös van bennünk” rámmosolyogva. Tökre zavarban voltam, a barátnőm is csak nézett… Aztán később, mikor a barátnőm kiment a mosdóba, lefeküdt mellém a srác az ágyra, mivel én elhasalva laptopon mutattam nekik zenéket, és megsimogatta a combomat. Teljesen zavarba jöttem, azt sem tudtam hirtelen mit csináljak, elhúzódtam és csak mosolyogtam rá, mire visszamosolygott, aztán felkelt mellőlem, mert tudta, hogy a barátnőm 2 pillanat és visszajön…

Nem tudom mi van, de teljesen meg vagyok ijedve. Mit kéne tennem, egyáltalán mit akar tőlem ez a gyerek, ha a barátnőmmel jár?

Ja, és még pluszba, barátnőm mondta, hogyha bemászik a srác ölébe, hirtelen mindig kitalál valamit a srác, és szószerint “lerázza magáról” a barátnőmet, és azt sem engedi, hogy ott aludjon a barátnőm nála, és ő sem akar a barátnőmhöz menni… Ami azért elég fura, mert egyszer pár hete mikor órákat beszélgettünk ezzel a fiúval, hülyéskedni kezdtünk és már nem is nagyon tudom mire, de azt írta, hogy nyugodtan ott aludhatnék nála, nagy az ágya és elférnénk….

Szeretném elmondani ezeket a dolgokat a barátnőmnek, de nem merem :( Egyenlőre ő még szerintem a “rózsaszín buborékban” van, mivel nem akaródzik észrevenni ezeket a dolgokat.

Mit kéne tennem?! SEgítsetek légyszi!!!

18/L

A barátnőm is 18, és a srác is!

2015. okt. 2. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:
A legjobb dolog amit tehetsz szerintem állitsd le a srácot de gyorsan. Ha akkor sem hagy békén meg mond el a barátnődnek mekkora szemét a pasija
2015. okt. 2. 17:55
 2/5 anonim ***** válasza:
kezdjük ott: 1. az első felét sok srác csinálja, mert jó akar lenni a lány bartainál (nehogy miattuk ne lehessen kettesben) de az hogy megsimogatta a combodat, nem tudom, vagy külföldi a gyerek és ez természetes, vagy tényleg rád nyomult! 2. ha lehet kerüld ok? próbáld megkérdezni hogy miért lóg rajtad, és utána várd a választ, ha azt mondja mert tetszel neki akkor koptasd le de durván.
2015. okt. 2. 17:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne mond a barátnődnek hogy milyen egy p*cs a pasija mert úgysem neked fog hinni hanem a pasijának (tapasztalat.) Szerintem szerezz bizonyítékkot hogy kikezdet veled. És csak utána szólj neki hogy mekkora egy p*cs a pasija.
2015. okt. 2. 18:00
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy kéne leállítanom, mert minden olyan alamuszin csinál, hogyha beszólnék tuti én jönnék ki rosszul a barátnőmnél :/

Nem hinném, hogy azért csinálja, hogy a barátnőmnél plusz pontot szerezzen, legalábbis én nem így érzem... Túlságosan is nyomul már. Most is beszélgetünk fb-n, majd megpróbál rávezetni a témát a helyzetre, és kérdezősködök... Más ötletem nincs, vagy marad az élőben helyzet, ha rám mászik megint...

2015. okt. 2. 18:06
 5/5 anonim válasza:
Koptasd le a sracot magadrol amint hozzader, egyebkent ne tegy semmit. Ha nem szereti baratnodet valojaban, hanem rad palyazik az idovel biztos kiderul, ekkorra viszont valoszinu baratnod is kimaszik a burokbol...
2015. okt. 3. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!