Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz egy ilyen vers beszélgetésindítónak?
Figyelt kérdés
Még életemben nem beszéltem a lánnyal, Csillának hívják, és randomban összebazseváltam egy totál értelmetlen ""műalkotást"". Arra gondoltam ezzel kezdeném a beszélgetést facebookon:
Csábos Csillának csöppet csicsás csírázó csodát csinál egy csavarék csicska, csak a csontos csávó ne csáváljon a csattos-csinos csaj csíntalan csontcsikaró de csodás csacsogó csetelése csorbultján.
Most őszintén, ez mennyire szánalmas/nevetséges?
Nem sértődöm meg, ha beoltotok, legalább megtudom, hogy nem kéne ilyen szrokkal próbálkoznom. :D
15 éves a lány.
2015. okt. 14. 20:05
13/15 anonim válasza:
Úristen:'D
Ne tedd ezt szegénnyel.
14/15 anonim válasza:
Én néznék értelmetlenül, és röhögnék nagyba:D
Egy jobb ötlet: "Szia, hogy vagy? :)"
15/15 anonim válasza:
Ha nem az ismeroseid kozott van, bekerul a masik mappaba, amit ha szerencsed van, sosem olvas el. Tenyleg szar lett, de sokaig nevettem rajta, amugy az otlet nem rossz, de azert van nemi csiszolnivalo rajta. A szotarat usd fel a cs betunel, talalni fogsz meg szavakat ;)amiket be tudsz epiteni a koltemenyedbe:) Csucs csocsu Csillanak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!