Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúügy! Segítene valaki?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúügy! Segítene valaki? Vélemény?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki egy barátnőmnek megírta hogy szerelmes belé. A lány kikosarazta. Kicsivel később elkezdett nekem "udvarolni". Nem voltam belé szerelmes de mindenki szerint ő az volt belém. Idővel szerelmes lettem belé. Ő azután hozzám se szólt rám se nézett és annak udvarolt tovább akinek szerelmet vallott. Mit csináljak? Szerintetek még mindig szeret? Még mindig dühös vagyok erre a parasztra de nem tudom utálni.

2015. okt. 12. 15:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Első kérdésem az lenne hány éves ez a fiú.

A második az hogy menyi idő alatt lettél végül te szerelmes belé mire ő megint váltott?

A fiúk nem tudnak élni hogyha nincs egy lány akikel eltölthetnék a szabadidejüket vagy akire ne gondolhatnának..

A fiú valszeg szeretethiányos. ezért mindenkinek vallja a szerelmet..

Ez sztem csak tetszés nála..

2015. okt. 12. 15:47
 2/3 BingoUniti válasza:
Én szerintem ha ennyire mondja hogy szerelmes , legyen beléd , barátnődbe , tökömtudja kibe vagy nagyon kell neki a szex , vagy szeretethiányos és nem gondolja komolyan azokat amiket mondd
2015. okt. 12. 18:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Felsős vagyok és nem, nem szeretet hiányos. Ezt onnan tudom mert mindenki szereti.
2015. okt. 13. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!