Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúügy? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Tetszik nekem egy fiú és amikor megismerkedtünk volt egy elég rázós kapcsolatom hl együtt voltunk hol nem, de már akkor is jó fejnek tarttottam. amikor szakítottam a barátommal találkoztunk meg beszéltünk elég sokat, aztán valahogy kibékültem a volt barátommal és eléggé látványosan eltávolodott tőlem. már nem is nagyon beszélünk vagy ha igen akkor direkt ingerel. nem értem mi baja lehet. nekem nagyon tetszik most hogy már szabad vagyok. de mondjam el neki hogy tetszik? vagy hagyjam hogy történjenek a dolgok maguktól? mi tévő legyek? vagy várjak hogy hátha később jobb lesz?2015. febr. 3. 19:04
2/10 anonim válasza:
Mond el neki.
Engem is zavarna az hogy, valaki tetszik, de hol összejön a barátjával hol szakít vele.
3/10 Nemadnámmeg:S válasza:
Kérdezz rá, hogy a barátod zavarja e? Meg el is mondhatod.
4/10 A kérdező kommentje:
Már szakítottunk, de azóta nagyon megváltozott. És jóban van a volt barátommal is. De voltak utalások hogy talán tetszhetek neki. csak nem vagyok egy magabiztos típus ezért nem vagyok biztos abban sem hogy utalás volt.
2015. febr. 3. 19:12
5/10 anonim válasza:
Elmondhatod neki attól még, nem vesztesz semmit.
6/10 A kérdező kommentje:
most burkoltan de szerintem utaltam rá, hogy mi miatt lett másabb, meg hogy amikor foglalkozott velem régebben az tetszett, remélem vette a lapot
2015. febr. 3. 19:21
7/10 anonim válasza:
Inkább fogalmazz konkrétabban.. Mi férfiak hajlamosak vagyunk, félreérteni/ nem érszre venni az utalásokat.
8/10 A kérdező kommentje:
már kezd olyan lenni mint régebben. remélem hogy észrevesz vagy ilyesmi.
2015. febr. 3. 19:54
9/10 anonim válasza:
Azért haragszik úgymond rád mert régeben te az akkori barátodal szarakodtál őhelyete mond meg neki hogy nagyon bejön neked és ha még úgy érez akkor gyorsan meg fog változni :)
10/10 A kérdező kommentje:
Akkor csak egyszerűen valljam be neki hogy nagyon tetszik? És ha kinevet? Vagy ilyesmi? Nagyon félek ettől az esettől.Meg attól hogy ha össze is jövünk akkor rossz lesz a kapcsolat vagy nem tudom. Lehet hogy gyerekes lesz vagy bele sem tudok gondolni.
2015. febr. 7. 10:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!