Rebekkka kérdése:
Fiúügy? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Hát arról lenne szó, hogy van egy fiú akivel nemrég ismerkedtem meg, úgy hogy ráírtam Facebookon. Beszéltünk majdnem 3 órát. 2 nap múlva megint én írtam, akkoris majdnem 3 órát beszéltünk, de ekkor már egy <3 -et írt amikor elköszönt. Tudom, hogy ez nem biztosan jelent valamit, sőt, szerintem nem jelent semmit. Most megint én írjak neki? Nem nyomulás az? Tényleg kedvelem, meg megértjük egymást bízhatok benne meg ő is bennem ezt megbeszéltük. De hogyan érhetném el hogy ő írjon rám? :(2014. ápr. 1. 17:22
1/13 anonim válasza:
Mond neki, hogy jól esne, ha néha ő is rád írna.
2/13 anonim válasza:
tegyél ki magadról egy meztelen képet
3/13 A kérdező kommentje:
De mi még nem vagyunk együtt meg semmi és az hogy nézne már ki? Vagy nem ciki az? Mert első beszélgetésünk során amikor elköszönt írta hogy puszi szia jóéjt ha gondolod írj nyugodtan ha van kedved beszélni :) Errefel írtam neki de ő nem ír :(
2014. ápr. 1. 17:24
4/13 A kérdező kommentje:
2. köszi -.-"
2014. ápr. 1. 17:25
5/13 anonim válasza:
Írj neki most még te. Aztán ha utána se ír magától, akkor hanyagold.
6/13 A kérdező kommentje:
De nagyon szeretnék vele jóban lenni, meg kedvelem, de így nem is merek, mert mi van ha csak untatom, meg már kitudja hova kíván. :/ Ettől félek.
2014. ápr. 1. 17:27
7/13 anonim válasza:
Ne emészd feleslegesen a lelked, írj rá oszt kész.
8/13 A kérdező kommentje:
Meg azon gondolkodtam hogy még párszor majd írok én és hátha utána majd fog ő magától, de nem tudom, hogy hogyan érhetném el ezt mert volt egy másik fiú akivel szinté ugyanígy jártam. nem akarom hogy vele is ez legyen :/
2014. ápr. 1. 17:29
9/13 anonim válasza:
Legyel egy kicsit turelmes! A FIU CSAK akkor nem ir rad, ha nem akar
10/13 A kérdező kommentje:
Tehát ha nem ír rám az azt jelenti, hogy egyáltalán nem is érdeklem? Vagy azt várja hogy én írjak?
2014. ápr. 1. 17:40
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!