Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúügy? Bővebben lent.

Rebekkka kérdése:

Fiúügy? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Hát arról lenne szó, hogy van egy fiú akivel nemrég ismerkedtem meg, úgy hogy ráírtam Facebookon. Beszéltünk majdnem 3 órát. 2 nap múlva megint én írtam, akkoris majdnem 3 órát beszéltünk, de ekkor már egy <3 -et írt amikor elköszönt. Tudom, hogy ez nem biztosan jelent valamit, sőt, szerintem nem jelent semmit. Most megint én írjak neki? Nem nyomulás az? Tényleg kedvelem, meg megértjük egymást bízhatok benne meg ő is bennem ezt megbeszéltük. De hogyan érhetném el hogy ő írjon rám? :(

2014. ápr. 1. 17:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha annyira fontos vagy neki és érdekled, akkor ő is fog írni.
2014. ápr. 1. 17:45
 12/13 A kérdező kommentje:
De akkor eleinte írjak én? Merthogy nemtudom. Tudom hogy nemszeretik a nyomulós lányokat és én nem is szeretnék azzá válni. Csak tényleg szeretek vele beszélni.
2014. ápr. 1. 17:47
 13/13 anonim ***** válasza:
ha 1-2x ráirsz vmi kamu ürüggyel az nem nyomulás.
2014. ápr. 1. 18:03
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!