Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszu kapcsolat?
Figyelt kérdés
Szeretnék hosszu kapcsolatot egy normális fiúval aki megbecsül vigyázz ram szeret es kitart mindig mellettem barm baj van..van ilyen?? 16/L2015. okt. 8. 17:08
1/7 anonim válasza:
A legjobb helyen keresel. Itt gyakorin mindenki megbízható, hosszú távra tervez, ráadásul min 20 centisek.
2/7 anonim válasza:
Van. Hidd el.. Most jöhetne az önpromó, hogy írj rám stb.. De nem hiszem, hogy annyira barátságos lenne.
De meg fogod találni. :)
De ha írsz nem veszem rossz néven. :p
17/F
3/7 anonim válasza:
van, de nem a mi korosztályunkból. én egy 10 évvel idősebb fiatalemberben találtam ezt meg, szeret, vigyáz rám, megbecsül. az idősebb férfiak jobban értékelik ezt mint a mai fiúk :)
17/L
4/7 anonim válasza:
utolsónak üzenném hogy van benne igazság de erős általánosítást érzek a szavak mögött ;)
6/7 anonim válasza:
4-es nem általánosítani akartam, igazából csak saját tapasztalat :D
7/7 anonim válasza:
Lehet, hogy vannak ilyen tapasztalataid, de nem feltétlenűl van így :)
Sokszor igen, de ittvagyok pl én, 18 évesen, és mindíg megbecsülöm a másikat, és kitartok mellette, csak sokan ezt nem becsülik meg, pláne a fiatalabb lányok :/ Legalábbis... még egy hosszú kapcsolat se jött össze, de már szeretnék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!