Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti mit csinálnátok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit csinálnátok a helyemben? Kicsit hosszú lesz.

Figyelt kérdés

Már 8. éve ismerem az osztályomat, és most így utolsó évben kialakult az egyik fiú részéről több mint barátság. Eddig csak nagyon jó barátok voltunk, olyan fiú-lány barátság volt az egész. Viszont ez most változott/változik. Feltűnt, nekem és barátnőmnek is, hogy velem feltűnően kedvesen viselkedik a fiú. Minden szünetben odajött hozzánk beszélgetni, megf persze a haverjai is, szóval az összes fiú az osztályból velünk volt. Persze én örültem ennek ahogy barátnőm is, de sosem tudnék többet elképzelni barátságnál egyik fiúval sem jelenleg. A héten facebook-on barátnőm megkérdezte tőlem, hogyha kapnék valakitől virágot milyen virágnak örülnék a legjobban. Én a rózsát mondtam, mert az gyönyörű. Aztán kérdeztem tőle hogy miért kérdezi, de csak azt írta rá hogy "csak úgy..tudod szoktak hülye kérdéseim lenni". Gyanús volt ezt nekem, sosem szokott ilyeneket kérdezni. Ja és ez előtt egy nappal a fiú akinek bejövök, írta fb-n barátnőmnek hogy majd másnap a suliban szerelmi ügyben tanácsokat akar kérni barátnőmtől. Viszont én egész suli időben a barátnőmmel voltam, így a fiú nem tudott vele beszélni, szóval mégis csak fb-n beszélték meg. És akkor ezután kérdezte barátnőm hogy milyen virágnak örülnék a legjobban. Tök fura minden..nagyon titkolózik b.nőm. A fiú pénteken elhívott sétálni, de beteg lettem, így nem mentem, ezért át tettük keddre, szóval kedden elmegyek vele sétálni. B.nőm mutatott két mondatot a beszélgetésükből a fiúval, többet azért nem, mert én is akarom hogy valami meglepi is legyen, ne mondja meg elsőre :D

Az egyik mondat az volt, hogy a fiú írta b.nőmnek hogy most örülne ha ez az egész összejönne, a másik pedig az hogy..hát én nem vagyok magammal meg elégedve, és b.nőmnek is sokszor szidom a kinézetemet, és írta a fiúnak hogy most is szidtam magam..a fiú meg ezt írta rá "gyönyörű alakja van". Mikor ezt megláttam, elkezdtem nevetni :D de amúgy jól esett hogy ilyet írt az alakomról. B.nőm azt mondta hogy a fiú nagy dologgal készül, és napok óta arra vár hogy elmenjek vele végre sétálni.

Én viszont nem érzek a fiú iránt semmit, és ezt barátnőm is tudja, mégis csináltak nekem valami meglepetést. A keddet se túlzottan akarom, mert a fiú bevallja hogy bejövök neki, és lehet még rózsát is kapok..nem tudom:D Nem akarok annyira bunkó lenni vele, hogy lemondom megint a sétát, de fogalmam sincs mit mondjak majd neki ha bevallja hogy bejövök neki. Időt fogok kérni ez biztos, mert át kell gondolnom a dolgokat. Úgy nem akarok vele összejönni, hogy nem érzek iránta semmit, viszont eltudom kettőnket képzelni pl kézen fogva. A suliban is sokszor őt nézem, és ezt is elszoktam képzelni hogy átölel, mert majdnem egy fejjel magasabb nálam, és az tényleg jó érzés lenne ha átölelne :D

Elnézést kérek a sok "barátnőm" szó miatt.

Szóval lányok ti mit tennétek a helyemben? Időt kérnétek tőle? Összejönnétek vele úgy, hogy nem vagyok belé szerelmesek? Mit csináljak most?

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat. :)

2015. okt. 4. 09:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
majd leirom netrol :D
2015. okt. 9. 07:00
 12/12 A kérdező kommentje:

Tegnap taliztunk, oda jött hozzám, le ült a padra, csak köszönt és utána kb 5 percig csend volt. Nem szóltunk egymáshoz, majd kérdeztem tőle hogy "miért hívtál? mondd mit szeretnél". És ekkor is csend volt..majd mondta hogy menjünk sétálni de azt mondtam nincs kedvem. A hátán volt valami tesicuccban valami nagy...nem tudom mi lehetett az, talán a rózsa. De az milyen bénán nézett volna ki ha a zsákból szedi elő a rózsát, csak azért mert nem akarta hogy a fél város lássa. :D De végül elmondtam neki hogy tudom hogy bejövök neki már régóta, ő azt mondta hogy ebből semmit sem vett észre, mármint nem tudta hogy én tudok róla hogy tetszek neki. Na jó ez béna lett, de értitek:D

Aztán szépen elmondtam neki, hogy régóta barátok vagyunk, de én soha nem éreztem barátságnál többet és nem is fogok. Szóval csak barátok lehetünk. Azt mondta nem haragszik. De végül nem kaptam tőle semmit. Miután elmondtam neki, hogy nekem ő nem jön be, hazament. Én pedig találkoztam barátnőmmel, akivel ezt az egészet szervezték, és elmondta b.nőm, hogy sütizni is el akart volna vinni. Meg rózsát kaptam volna, de mivel elmondtam neki az igazat így kb 10-15 perc alatt megtörtént ez az egész. Féltem előtte, aztán utána és most is örülök hogy ennek az egésznek vége van, túl vagyunk rajta. Ma eleinte került a suliban, nem is köszönt, aztán már beszélgettünk, szóval nincs harag.

Viszont lehet ide akarta volna nekem adni a rózsát, csak tereltem a szót is..meg próbáltam úgy viselkedni, mint akinek nem kell rózsa, meg nem kell süti meg semmi sem kell :D

Nagyjából ennyi történt..:D

2015. okt. 9. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!