Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti is jobban szeretitek ha egy lányért harcolni kell?
Figyelt kérdés
Tehát ha mondjuk tetszik egy lány odamentek hozzá?
Vagy ha eleinte féltek hogy elutasít vagy valami mit tesztek? Hogyan próbáltok közelebb kerülni a lányhoz?
2015. szept. 30. 18:49
21/23 A kérdező kommentje:
pont az a baj hogy nem vagyok biztos benne:D
2015. szept. 30. 21:26
22/23 anonim válasza:
Sokkal egyszerűbb ha nem kell küzdeni, de akiért nem kell küzdeni valószínüleg annyig is ér.... SEMMIT
23/23 A kérdező kommentje:
engem úgy neveltek hogy ne csináljak magamból hülyét, ha a pasinak kellek akkor ha nem adom meg neki elején azt a lökést hogy értem harcolni kell, akkor nem lesz meg benne a vágy hogy meg akar szerezni és nem fog tisztelni annyira. De szerintem nem tetszek neki, mindig csak akkor ír rám ha részeg, bár ha én írok rá el lehet vele beszélgetni egy ideig, de amúgy ha éppen magánál van akkor szinte sosem ír rám ^^"
2016. ápr. 16. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!