Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti is jobban szeretitek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti is jobban szeretitek ha egy lányért harcolni kell?

Figyelt kérdés

Tehát ha mondjuk tetszik egy lány odamentek hozzá?

Vagy ha eleinte féltek hogy elutasít vagy valami mit tesztek? Hogyan próbáltok közelebb kerülni a lányhoz?

2015. szept. 30. 18:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
csak hogy tisztázzuk.. az még belefér ha látszik a lányon hogy a srác bejön neki és várja hogy odamenjen, bár az se árt ha a lány kezdeményez. de amikor direkt kéreti magát, játssza az elérhetetlent, na az nálam már le is szerepelt.
2015. szept. 30. 19:14
 12/23 anonim ***** válasza:
Dehogy baj, ha kezdeményezel, szerintem ő is örülne neked.
2015. szept. 30. 19:15
 13/23 A kérdező kommentje:
a kezdeményezés nekem kimerül abban hogy megpróbálok hozzászólni, de nagyon félek ;-;
2015. szept. 30. 19:19
 14/23 anonim ***** válasza:
40%

Nevetséges. :D Mondjuk tini párkapcsolatok témakör, mit várok... csak remélem, hogy a válaszadók átlag életkora nem haladja meg a 12-t, bár sajnos valószínűleg nagyon felfelé húzom ezt az átlagot a szerény 19 évemmel.

Nőkért harcolni kell. Kislányokért nem, róluk az apukájuk gondoskodik még, jobbik esetben (és így nem lesz apa-komplexusuk, mint a GYK női válaszolói 90%-ának).

2015. szept. 30. 19:20
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek, az is jó, ha csak hozzászólsz, abból már lehet beszélgetés is.
2015. szept. 30. 19:20
 16/23 A kérdező kommentje:
16 leszek lassan ^^"
2015. szept. 30. 19:22
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem, én azt szeretem, ha valaki szeret, és ha van, aki mellett önmagam lehetek.

Harcolni CS:GO-ban szeretek, nem a szerelemben.

Aki pedig megjátssza magát, az eleve felejtős. Nálam az őszinteség az elsődleges, és az, ha hazudik az érzéseiről, az eleve nem őszinte.

Továbbá önmagamért szeressen, és ne az alakításomért.

2015. szept. 30. 20:18
 18/23 anonim ***** válasza:

na, nekem nincs ilyen problémám...

ha az élet komoly döntés elé állít, lemegyek a konditerembe, aztán kész..

2015. szept. 30. 20:21
 19/23 A kérdező kommentje:

ja hát múlthét szombaton cs:goztam vele:D

de ő legendary eagle 900 órával, én meg a kis 106 órámmal meg nova 4-emmel <3 ;-;

2015. szept. 30. 20:21
 20/23 anonim ***** válasza:

Szerintem is kezdemenyezz ha biztos vagy benne h tetszel neki! A fiuk nagy resze nem szeret kezdemenyezni sztem!

14F

2015. szept. 30. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!