Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert vagyok ri*anc ha sok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vagyok ri*anc ha sok a fiu barátom? 13/L

Figyelt kérdés
Szoval nagyon sok a fiu barátom... konkrétan az a tipikus haverlany vagyok. Sokan neznek emiatt ribisnek de nem adom magam hanem a fiuk is barátkoznak velem... egy fiuban jobban megis bizom mint egy lanyban... a legjobb barátaim mind fiuk... vélemény?

#lány #barát #barátság #haverság #lany fiu barátság
2015. szept. 28. 19:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem, ettől nem leszel ri*anc.

Attól leszel az, ha mondjuk engeded, hogy tapizzanak többen is, vagy ha több fiúval is csókolózol.

2015. szept. 28. 20:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem attól leszel ribizli hogyha vannak fiú barátaid hanem attól hogyha kavarsz is velük mármint egyszerre többel vagy sűrűn váltogatva Korodból ítélve gondolom azért ez még nincs benne a dologban de azért türtőztesd majd magad :D
2015. szept. 28. 20:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Huh nem engedem meg azz sem hogy hozzam erjenek pasim meg mar nincs... es eddig csak 1 volt. Megis en vagyok a ribi...
2015. szept. 28. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Azok az igazi ribik akik facera is kidobják a mellüket.
2015. szept. 28. 20:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Huh koszi hogy megnyugtattatok :)
2015. szept. 28. 21:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Ettől nem lesz senki ribi, nyugi :)
2015. szept. 28. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!