Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kerül újabban egy fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kerül újabban egy fiú barátom? Hónapokig keresett minden nap, meg elhívott moziba, de nekem nem volt jó az időpont, és azóta kerül.

Figyelt kérdés

Szomorúan néz rám,- már ha hajlandó rám nézni-, nem válaszol az üzeneteimre, nem köszön, csak ha szembe jön velem, direkt kerül, félrenéz stb.

Én próbáltam neki elmagyarázni, hogy miért nem jó, de csak annyit írt vissza: "Hát jó. :/" Nem tudom, hogy ő többet érzett -e irántam, vagy nem, de rosszul esik, hogy úgy viselkedik velem, mintha életében nem látott volna.

2015. máj. 29. 22:06
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem megsértődött mert nem menntél el vele moziba
2015. máj. 29. 22:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Oké. Elmondtad neki, hogy bocsi nem tudok veled elmenni moziba mert, ez meg ez van..

De akkor felajánlhattál volna neki egy másik időpontot amikor ráérsz, és nincs ez.

Mert ahogy értelmezem a kérdést, ez bánt téged, hogy így viselkedik.. Tehát benned is megmozgatott valamit.

2015. máj. 29. 22:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Beleunt, hogy hónapokig a bolondját járattad vele.

Ilyenkor én is olyan mérges tudok lenni egy lányra mikor nem tudja mit akar csak hülyít. Tedd jóvá a dolgot és hívd el valahova. Örülni fog neki.

2015. máj. 29. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!