Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélnek a fiúk lájkok alapján?
Na várj csak..te meg akkor a népszerűséget úgy méred hogy akinek több a lájk, az "menő"..szóval ez így nem valami értelmes kérdés..
Nem olyan fontosak azok a lájkok, engem se érdekel mennyi van egy lánynak, az 5 lájkos is lehet szép (és a 200 lájkos is ronda), és az se érdekel hogy az én képeimen hány lájk van :)
18/F
Akkor én most egy lúzer vagyok? X"DD
17/F, 130 ismerős, 30 lájk profképemen... XDD
Még is volt barátnőm, akinek a képén volt kb 130 lájk... Lexartam hogy mennyi lájkja van és ő eszarta hogy mennyi nekem...
De adok egy jo tanácsot... NE FACEBOOKON ISMERKEDJ, HANEM A VALÓ ÉLETBEN!!! Mert tudod ha facebookon ismerkedsz akkor a srác úgy is a profilod alapján fog elítélni... Szoval ne csodalkozz... Tessék kimozdulni!!
Én nem csinálok ilyet.
Attól, hogy helyesebb fiút követsz, még nem jelenti, hogy ő lájkolni fog. Hogy jön össze a külső a lájkkal? Sehogy.
Azt hiszem, most megyek, és elásom magam.
Nincs felborotvált hajam, b*zis hangom, nem vagyok negyven kiló, nagyon bírom a kicsit ducibb lányokat is, és! egyáltalán nem érdekel a lájkok száma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!