Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az baj ha fiú létemre igénylem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha fiú létemre igénylem hogy legyem aki szeret és legyen akit szerdthdtek? 15/f

Figyelt kérdés
2015. szept. 26. 17:58
 1/9 anonim ***** válasza:

Miért lenne ez baj? Szerintem nem az

Én is ilyen vagyok.

2015. szept. 26. 18:01
 2/9 anonim válasza:
szerintem ez nem baj .... :) csak természetes 14/L
2015. szept. 26. 18:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez emberi alaptulajdonság és igény, már nem azért:D Nagyon el vagy tévedve ha azt hiszed a férfiak általában nem szeretik ha szeretik őket és ők se szertnek szeretni senkit...Ezzel mindenki így van, csak legfeljebb jól titkolja.
2015. szept. 26. 18:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez a normális,hogy te is igényled valakinek a szeretetét ;) 15/L
2015. szept. 26. 19:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyaltalan nem baj :3 sot! Vegre valaki felvallalja, hogy vannak erzesei es nem tesz ugy mintha egy szikla lenne...az erzeketlen palik nem vonzoak.
2015. szept. 26. 20:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Jó hogy ennyien megerősítetek abban hogy nem baj ha tudok szeretni és szeretem ha valaki szeret
2015. szept. 26. 23:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem se baj. Sot jo ha egy fiu is erzelmes.

15/L

2016. jan. 23. 09:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Dehogyis :) miért lenne baj? :D
2016. jan. 23. 11:50
 9/9 anonim válasza:

Úristen, hová fajul a világ, ha azt sugallják, hogy egy férfinek ne legyenek érzelmei?!

Kedves kérdező, a vegetatív szükségletek (kaja, pia, alvás, meleg stb) után az egyik legalapabb emberi szükséglet a szeretet!! Már hogy a fenébe ne lenne normális! Sőt! :)

Ennél továbbmegyek: én nőként szeretem, ha egy férfi nem csak szeretetre vágyik, de képes meghatódni, elérzékenyülni... Nekem ilyen a férjem, pl. meg tud könnyezni egy-egy meghatóbb filmet, és az esküvőnkön is bekönnyezett kicsit, és ez nekem nagyon is tetszik, sőt, a családnak és barátoknak is, mondogatták, hogy milyen jószívű a férjem. És tényleg az is.

Persze nem mondom, hogy valaki fakadjon sírva mindenen, de ne is legyen ez érzéketlen robot :)

32/N

2016. jan. 23. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!