Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges? (többi lent)
Figyelt kérdés
Lehetséges ha egy lány úgy ír face-en hogy kb alig használ smile-kat, valóságban meg nagyon mosolygós lány. Lehet csak az írásstílusa ilyen vagy szimplán nem akar velem beszélni? Négyszemközt nem volt baj, legalábbis én úgy éreztem.2015. szept. 21. 21:11
1/10 anonim válasza:
<szarkazmus>Nagyon fontos: ha valaki nem használ smileykat Facebookon, akkor az nem szeret. Ez tutibiztos következtetés.</szarkazmus>
2/10 anonim válasza:
Lehetséges, én se nagyon szoktam használni, ha beszélek valakivel.
3/10 A kérdező kommentje:
Értem ha valaki szarkasztikus, nem ez volt a lényeg. Csak sima beszélgetésben, gondolkozhat úgy attól még hogy nem jelzi?
2015. szept. 21. 21:25
4/10 A kérdező kommentje:
csak engem kicsit zavar ha én küldöm neki rendesen hogyan gondolkozok és nem látom hogy ő hogy érzi magát, megszoktam másoktól is hogy használnak jeleket
2015. szept. 21. 21:26
5/10 anonim válasza:
Hát nemigen érted a szarkazmust, már bocsánat :) De akkor szarkazmus nélkül: igen, lehet.
6/10 A kérdező kommentje:
értettem az első kommentet is, nem volt vele gond, csak leírtam a véleményem
elnézést tudom félreérthető volt
2015. szept. 21. 21:28
7/10 anonim válasza:
Amúgy bocsánat, de kicsit kétértelműen fogalmaztam. A kérdésben szereplő mindkét lehetőség lehetséges, tehát abból, hogy valaki használ-e smileykat vagy sem, nem lehet eldönteni. Abból már annál inkább, hogy miket ír, megpróbál-e lerázni, vagy sem, egyszavas válaszokat ír, vagy hosszú, magvas gondolatokat oszt meg veled. De még ez se feltétlen igaz, mert mondjuk ha valakire rosszkor írsz rá, akkor lehet, hogy rövideket válaszol, ha nem akar megbántani azzal, hogy nem ír vissza. De ha ez többször ismétlődik, akkor jelentheti, hogy le akar rázni.
8/10 A kérdező kommentje:
fura mert teljesen átlagosan ír, se sok se kevés :D
köszönöm a segítséget, majd még ha minden jól megy találkozok vele és ott eldől minden
2015. szept. 21. 21:45
10/10 A kérdező kommentje:
tudnám ez melyik csaj volt, egy éve már xd
de semmi nem lett mert emlékszem akkoriban nem ment valahogy a dolog, de még most is köszönöm azért a segítséget :D
2016. szept. 8. 23:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!