Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ráírjak vagy várjak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ráírjak vagy várjak?

Figyelt kérdés
Pénteken csak pár szót, de tudtam beszélni a lánnyal aki tetszik (semmi komoly, kb 3 mondatot), bejelöltem facebookon és most visszaigazolt.Ráírjak, vagy inkább mikor legközelebb találkozunk menjek oda hozzá, addig hagyjam?
2015. szept. 19. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Írj neki!:)
2015. szept. 19. 21:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Ahigy gondolod. :)

Lehet késő van már neki, én csak azért nem írnék rá, de am igen. De az is igaz, higy jobb személyesen beszélni, mint chatelni.

Szóval a te kezedben a döntés! ;)

2015. szept. 19. 21:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Írj rá! :D Biztos örülne neked. ;)
2015. szept. 19. 21:31
 4/5 anonim ***** válasza:
mit irnál/irsz neki?
2015. szept. 19. 21:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát ezaz, hogy fogalmam sincs :D valószínűleg köszönnék és megkérdezném, hogy van-e kedve beszélgetni :D
2015. szept. 19. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!