Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek melyik fontosabb egy lánynál? :
Talán az arc :)
A többi az megy könnyebben: csendes, nyugodt, mosolygós :)
És hát okos vagy butus? A kettő között inkább :)
Arc is alak is fontos, de nem tamasztok hatalmas elvárásokat. Részemről eleg ha nem kover es ad magára. Termeszetesen egy csinosabb holgyet inkabb megnezek mint bármelyik masikat, de ha a megemlített 2 dolog teljesül akkor mar semmi akadály.
A csendes az preferaltabb. Nem baj ha energikus, de sajnos van egy határ ami utan nagyon idegesítő. En sem vagyok egy beszédes alak, legalabb tudnánk egyutt hallgatni :D
A vaganykodas szinten nem tetszik, abbol többnyire csak az van, hogy játsza az eszet.
A mosolygós es a komoly is ilyen. Van egy határ amit nem szabad átlépni. Jobban szeretnem ha sokat mosolyogna, hiszen többnyire én is azt teszem, de ha a helyzet megköveteli akkor legyen komoly.
Az utolso kitétel tok mindegy. A butus az én nezetemben azt jeleni: Nem tul okos, de kedves, törődő es ragaszkodó, de egyes helyzetekben nem veszi eszre az emberek kisebb reakcióit, nem mindig érti a történéseket. Ez szerintem egészen aranyos. A baj a segghulyekkel van. Na azokat utalom. Az inteligens meg addig jo amig nem lesz tole nagyképű. Ha ezt betartja akkor kivanlo beszélgető partner lenne.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!