Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek melyik fontosabb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek melyik fontosabb egy lánynál? :

Figyelt kérdés
Arc vagy alak. Csendes vagy nagyhangú. Nyugodt vagy vagánykodó. Mosolygós vagy komoly. Butuska vagy inteligens
2015. szept. 17. 19:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Arc nálam fontosabb mint az alak. A többi meg... én nem támasztok ilyen elvárásokat, felőlem lehet egy lány csendes és komoly is, vagy vagánykodó és mosolygós, ha tetszik és jól kijövünk, akkor biztos hogy adok neki egy esélyt.
2015. szept. 17. 19:43
 2/12 anonim ***** válasza:
Inkább az arc. Csendes. nyugodt. Komoly. Intelligens, néha butus.
2015. szept. 17. 19:44
 3/12 anonim ***** válasza:
Arc, csendes, nyugodt, mosolygós, intelligens. De vannak kivételek...
2015. szept. 17. 19:45
 4/12 anonim ***** válasza:

Talán az arc :)

A többi az megy könnyebben: csendes, nyugodt, mosolygós :)

És hát okos vagy butus? A kettő között inkább :)

2015. szept. 17. 19:45
 5/12 anonim ***** válasza:
alak a kettő között vagyánykodó Mosolygós inteligens
2015. szept. 17. 19:48
 6/12 anonim ***** válasza:
Az arcot fontosabbnak tartom de az az igazság hogy hiába szép az arca ha egyszer nem jön be a testalkata (dagi) De hiába van nekem tetsző testalkata ha az arca taszít így inkább azt mondom hogy mindkettő fontos de az arc egy kicsit fontosabb
2015. szept. 17. 19:49
 7/12 anonim ***** válasza:
arc, csendes ne legyen az biztos, lehet nyugodt vagy vagánykodó is, mosolygós, intelligens
2015. szept. 17. 19:57
 8/12 anonim válasza:
Arc, csendes, nyugodt, mosolygós, utolsó az mindegy.
2015. szept. 17. 19:58
 9/12 Firedoom ***** válasza:

Arc is alak is fontos, de nem tamasztok hatalmas elvárásokat. Részemről eleg ha nem kover es ad magára. Termeszetesen egy csinosabb holgyet inkabb megnezek mint bármelyik masikat, de ha a megemlített 2 dolog teljesül akkor mar semmi akadály.

A csendes az preferaltabb. Nem baj ha energikus, de sajnos van egy határ ami utan nagyon idegesítő. En sem vagyok egy beszédes alak, legalabb tudnánk egyutt hallgatni :D

A vaganykodas szinten nem tetszik, abbol többnyire csak az van, hogy játsza az eszet.

A mosolygós es a komoly is ilyen. Van egy határ amit nem szabad átlépni. Jobban szeretnem ha sokat mosolyogna, hiszen többnyire én is azt teszem, de ha a helyzet megköveteli akkor legyen komoly.

Az utolso kitétel tok mindegy. A butus az én nezetemben azt jeleni: Nem tul okos, de kedves, törődő es ragaszkodó, de egyes helyzetekben nem veszi eszre az emberek kisebb reakcióit, nem mindig érti a történéseket. Ez szerintem egészen aranyos. A baj a segghulyekkel van. Na azokat utalom. Az inteligens meg addig jo amig nem lesz tole nagyképű. Ha ezt betartja akkor kivanlo beszélgető partner lenne.

18/f

2015. szept. 17. 20:15
 10/12 anonim ***** válasza:
Arc, csendes, nyugodt, komoly, (de mellette lehet mosolygós is) intelligens.
2015. szept. 17. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!