A jó alak... akárki akármit is mond... sokkal több átlagos/csúnya arcú vékony lányra figyelnek oda a férfiak, mint a szép ducikra...
2013. jún. 20. 00:23
2/9 anonim válasza:
Szerintem is a jó alak. Én szép vagyok (ténymegállapítás, sajnálom de enélkül értelmezhetetlen a mondandóm), amíg karcsú voltam, rengeteg bókot kaptam és mindenkinek tetszettem. Most hogy meghíztam, ha szóba kerül, mondják hogy igen, szép vagyok, de összejönni pl. már sokkal-sokkal kevesebben akarnak.
Pedig butaság szerintem, tekintve hogy a súly változik :)
2013. jún. 20. 00:28
3/9 anonim válasza:
Sokaknál az alak számít, és csak kulcstartónak használják a csajt, aztán ha ráunnak (pont mint egy kulcstartóra), akkor dobják (álltalában ezek a "raj" gyerekek).
2013. jún. 20. 00:38
4/9 anonim válasza:
A szépség.
Az alakon lehet változtatni.
Az arcon nem, csak max. műtéttel.
2013. jún. 20. 00:38
5/9 anonim válasza:
Szerintem meg maga az összkép. Tehát mindkettő, hogy kiegyensúlyozzák egymást.
2013. jún. 20. 11:39
6/9 anonim válasza:
én is sokkal többeknek kellettem, mikor 10-15kgval kevesebb voltam..
2013. jún. 20. 16:31
7/9 anonim válasza:
#5-össel értek egyet!
2013. jún. 20. 17:16
8/9 anonim válasza:
Nem a szép arcú kövérekre és az átlagos fejű modellalkatúakra kell gondolni...
Hanem egy jellegtelen/csúnya arcú, de kimondottan vékony lányra, illetve egy nagyon szép arcú, de ÁTLAGOS alkatú nőre.
Észrevételem szerint ennél az esetnél a 2.-ra figyelnek föl jobban, szerintem az átlagférinak nem bombatest kell, hanem hogy a nő egy bizonyos határok között mozogjon, és ha abban benne van, akkor legyen a szebb arcú :)
2013. jún. 21. 12:32
9/9 anonim válasza:
100-ból 99 lesz*rja, ha egy csajnak lófeje vagy kancsal szeme van vagy csak simán ronda, ha mellette vékony. A többségnek még az se számít, hogy jó mellei legyenek. Elöl deszka, hátul léc, onnantól fogva jó csaj. Azért mondom, hogy 100-ból 99, mert kb ennyit láttam is a saját szememmel. Persze, a ducibb lányok is tetszenek 1-2 embernek, meg aki komoly kapcsolatot keres, az talán nem a kilókat fogja elsősorban nézni, de lányok, nők, komolyan mondom, ha tetszeni akartok a fiúknak, sportoljatok, éljetek egészségesen, legyetek vékonyak, mert k*rvára ez a legfontosabb szempont náluk. Aki mást mond, csak magát hitegeti. A kivételnek meg ezúttal is tisztelet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!