Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, melyik "fontosabb" egy lányon? Ti melyik típusba tartoztok?
Figyelt kérdés
Rövidre fogom a kérdést: mell vagy segg??
(Igen,nyilván,mindkettő...) Melyik fontosabb nektek??
Pusztán csak kíváncsiság,hogy kik vannak többségbe :D
Köszi mindenkinek előre is :)
2015. aug. 2. 11:20
1/13 anonim válasza:
Az arc és a személyiség.
Nem csak a mell és a hátsó lehet fontos egy lányban, sőt!...
2/13 anonim válasza:
Egyik se. Deszka fan vagyok :D
Persze egyáltalán nem baj ha van neki de jobb szeretem a kicsi melleket mint a nagyokat a segg az meg csak annyi hogy ne legyen nagy.
19/F
4/13 anonim válasza:
Én is deszka fan vagyok, tehát a legjobb az ha egyik sincs neki :D
5/13 anonim válasza:
Nekem is bejönnek a lapos csajok.
9/13 anonim válasza:
segg. Aki meg a két választható helyett egy harmadikat írt, az nem tud értelmezni egy kérdést.
10/13 anonim válasza:
Ha ennyire egy karóval a seggben élő fontoskodó személy vagy, akkor szerintem neked sem sok keresnivalód van itt, egy nőjét sem fogod látni úgysem. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!