Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy egy lány legyen vékony, legyen hosszú haja, és használjon sminket már luxus elvárás? Egy ilyen lány mit várna el egy fiútól? (csak külső)
Úgy veszem észre a fiatal lányok 70%-a vékony.
Ehez már csak csinosan kéne öltözködni és valami divatos hajat hordani. Persze lehet olyat is ami eltér az átlagtól, de ha rosszul néz ki nem értem minek kell erőltetni.
De vannak akik kitalálják, hogy nem akarnak hasonlítani a többi lányra, és így inkább egy fiúra hasonlítanak...
Rövid haj, semmi smink, fel sem merném vállalni őket.
Erre szokták írni itt gyakorin, hogy ha ilyen csaj az elvárása valakinek akkor ő is legyen álompasi.
Szerintem egy genetikailag vékony lány elvárása egy vékony srác lehet, de szép kidolgozott testet akkor várhatnának ha ők is azt nyújtanák (ugye nőiesbe).
Nem tudom mennyibe kerül a smink, talán havi 1000ft. Azt olyan nagy elvárás felkenni?
Elmenni fodrászhoz gondolom kb 3000ft ha nem valami extrém dolgot csináltat.
Szóval egy nap alatt átlehetne változni akárkiből egy ilyen lánnyá, csak a testalkaton hosszú idő változtatni.
Na és most jöhetnek a fiúk. Nekik is csak a testalkaton tart sokáig változtatni. Nekik smink se kell, csak ne legyenek olyan vonásaik mint valami mesefigurának, ne nézzen ki az arcuk nevetségesen. Még ha így is néznek ki könnyen megváltoztatható az arcuk egy szakállal vagy más hajjal. Esetleg a sima 80-as évekbeli farmer helyett vesznek egy koptatottat, vagy szűkítettet, vagy mást.
Most sokaknak nincs pénze változtatni vagy csak a dac beszél belőlük? Nem a tucat kategóriára gondolok, hanem egy normális mértéktartó stílusra. Mindenki vagy majomnak néz ki aki az előtte levőt utánozza vagy GyéPés-nek. Ti mit nyújtotok és mit vártok el cserébe?
(Most csak a külső)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!