Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez most mi? (hosszú)
Figyelt kérdés
Van egy lány(18)én 20/F) akit Xboxon ismertem meg 1 éve azóta játszunk, beszélgetünk, de a nyáron kicsit jobban érdeklődött így felvettük egymást Facebook-on és egyre többet beszélgettünk, de úgy két hete úgymond "élőben" kineckten(ahol látod a másikat) beszélgettünk és azóta megváltozott reggelente messengeren kapok matricákat meg a nap folyamán random üzeneteket tőle pl: Áh dupla angol megint...és hasonlók meg selfiket hogy: "ez a póló kék vagy zöldes rajtam?" persze válaszolok neki azonnal de ő minimum 15-20 percenként válaszol. Ha én kérdezek valamit és soha nem én írok rá elsőnek mondjuk visszakérdezek akkor maximum igen,ja,biztos, stb.. ilyeneket kapok. Nem is írok rá már mert nem értem miért nem válaszol de ő folyton ír. Plusz fiúkat is küld hogy ez milyen cuki, meg milyen aranyos srácokkal beszélt stb.. Suli miatt keveset tudunk xboxozni de ott is mindig meghív játszani és ha nem vele hanem haverokkal (ő nem szereti őket) játszom akkor megharagszik 1-2 napra de utána mintha mi sem történt volna újra ír. Nem akarom megbántani mert jó vele játszani de totál megváltozott.2015. szept. 14. 12:41
1/2 anonim válasza:
Most nem értem. Le akarod koptatni és megtartani xbox havernak, vagy akarsz tőle többet is?
2/2 anonim válasza:
"friend zone" nézz utána a jelentésének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!