Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk számotokra mi a lányideál?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk számotokra mi a lányideál?

Figyelt kérdés
Főleg 16-25 éves korosztály válaszát várom,de más korosztály véleménye is érdekelne. Elsősorban külsőre gondolok,de a belső tulajdonságokat is írjátok le.

2015. szept. 16. 16:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
pedig épp, hog sokan buknak erre a kategóriára :P
2015. szept. 16. 17:23
 12/19 A kérdező kommentje:
Szerintem még mindig kevesebben. Meg inkább a már 20 felettiek. Nem tudom ha fiú lennék nekem nem tetszene,azért is lepődtem meg:D
2015. szept. 16. 17:31
 13/19 anonim ***** válasza:
ízlések és pofonok. attól, hogy neked ha fiú lennél, nem jönnének be a duci(bb) lányok, attól még másnak igen, és nem feltétlenül a 20 felettiekre gondolok
2015. szept. 16. 17:35
 14/19 anonim ***** válasza:

Külső : Nem érdekel a magassága, ez nem mérvadó számomra, legyen szép az arca, szőke vagy barna haj hosszú haj (minimum lapockáig érő), sportos testalkat (lévén hogy én is sportoló vagyok), ne legyen plázacica kinézete

Belső : Legyen intelligens, kedves, megértő és ne legyen túlzottan féltékeny. Röviden ennyi.

18/f

2015. szept. 16. 18:25
 15/19 anonim válasza:

Külső: lehetőleg 165cm-nál alacsonyabb, testalkata a sovány és a duci között legyen, vagyis:

sovány <= [lány testalkata] <= duci, egyenlőség az megengedett mint a relációs jelekből látható.

Belső: legyen kedves, megértő, segítőkész, kicsit visszahúzódó és ne legyen túl komoly :D

19/F

2015. szept. 16. 18:54
 16/19 anonim ***** válasza:

Szép arc,vékony vagy formás test (mell és fenék nem annyira fontos) lehetőleg hosszú haj,akár extrém színben is(bónuszpont jár érte). Legyen kedves,ŐSZINTE,megbízható,segítőkész,CUKI (nagyon fontos) és bújós :)

15/F

2015. szept. 16. 18:59
 17/19 anonim ***** válasza:
nagy csecs nagy s gg
2015. szept. 16. 19:02
 18/19 anonim ***** válasza:

Külső: Adjon magára, ne használjon 40 kg sminket, a magasságához képest ne legyen sem anorexiás kinézete, és elhízott sem legyen. (Lehessen rajta fogni valamit). Haj/szem szín lényegtelen.

Belső: Lehessen vele beszélgetni bármiről, legyen türelmes, megértő. Személy szerint nagyon szeretem azt is, ha nagyon nagyon bújós.^^

18/F

2015. szept. 17. 08:35
 19/19 anonim válasza:
Legyen minimum 160 centi, barna vagy fekete haj (semmi esetre sem festett) a szeme tök mindegy de a kék szemek elvarázsolnak, legyen inteligens, de nálam nem okosabb, lehessen vele viccelődni, ne sértődjön meg mindenen. kb ennyi :)
2015. szept. 17. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!