Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk számotokra mi a lányideál?
magas 160-175 cm , vékony , , szem és hajszin mindegy , csak szép legyen az arca , belső az hogy értelmes , kb olyan normális viselkedés (nem feltűnösködő , nagypofájú)
14/f
Külső: Legyen ápolt, adjon magára..
Nem mondok olyat hogy x színű haj/szem, mert ez nem szàmít túlzottan..
Ne legyen csontvázra feszített bőr, tehát lehessen fogni rajta valamit (vagyis formás fenék/mellek)
De ne is legyen fóka alkat..
Belső: Lehessen vele beszélgetni bármiről, vicces, megbízható, őszinte, stb..
(Csak hát.. neeem nagyon van ilyen lány :') )
19/F
Külső. Intelligenciát sugározzon, nagyjából ennyi ami fontos a külsején, meg ne legyen elhízott.
Belső: okos, intelligens, megbízható, legyen meg mindenről a véleménye, beszédes, visszahúzódó.
19/f
Külsőre: tőlem nem magasabb és nem törpe. Sötét, hosszabb haj. Vékony,de nem elől deszka, hátul léc, tehát domborodik ahol kell. "Aranyos" arcú.
Belsőre: megbízható, van esze, nem egy ringyó.
25F
Nekem külsőre szinte mindegy, belsőre megbízható, türelmes, kedves, figyelmes, őszinte (ami a szívén az a száján)
Én 21 éves vagyok.
Alacsony (160 alatt), duci, lehetőleg hosszú, szőkésbarna hajú, kedves, őszinte lányok az ideálom :)
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!