Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szóltok amikor olyan fiú néz titeket ámulva, aki nektek nem tetszik?
Figyelt kérdés
Akar suliban, utcan, stb.2015. szept. 16. 08:33
1/7 anonim válasza:
Semmit, ramosolygok es megyek tovabb a dolgomra azzal a tudattal,hogy egy kicsit feldobtam a srac napjat
18/L
2/7 A kérdező kommentje:
Vagy inkább ő a tiedet
2015. szept. 16. 08:46
3/7 anonim válasza:
Hát ha nem olyan gázos az illető még egész aranyos,de ha kifejezetten visszataszítónak találom akkor inkább rá se nézek:D
4/7 anonim válasza:
Kérdező mellesleg ő miért dobná fel a napomat? Ha egyszer nem tetszik nekem nem érdekel:D
5/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el hogy nem esne "jol" ha egy ámélkodva nézne. Talán önbizalom növelő is lehet.
2015. szept. 16. 17:00
6/7 anonim válasza:
Hát nem tudom nekem számítana ki az illető. Durván hangzik de ha olyan aki kifejezetten taszító külsőre akkor nem örülnék.
7/7 anonim válasza:
Es ha egy lany nez igy fiut suliban?
Bocsi az ekezetekert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!