Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha tetszik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Varga szasza kérdése:

Mit csináljak ha tetszik valaki de nagyon félős vagyok?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki pár hete tetszik nekem egy iskolába járunk egy idősek vagyunk. Ő is adott pár jelet ha ezt annak vehetem.Tegnap előtt álltunk a büfében a barátnőmmel, és jött Ő meg a haverja és láttam hogy a haverja meg bökte aztán rám nézett.Meg mikor elsétál mellettem mindig rám néz.Ma megkértem a haverját hogy kérdezze meg tőle hogy ki tetszik neki,de azt válaszolta hogy nem tudja. Kicsit furán éreztem magam. Gondolkodtam hogy miért mondta azt hogy nem tudja lehet hogy csak nem akarta neki elmondani hogy ki tetszik neki.Aztán ki jöttem óráról és ott állt a terem előtt úgy nézett ki mintha akart volna valamit mondani de nem mondott semmit.Elmentem és láttam hogy utánam nézett. Szerintetek mikor fog lépni? Vagy még az sem biztos hogy tetszem neki?
2015. szept. 10. 19:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet csak fél attól, hogy te hogy fogsz rá reagálni..
2015. szept. 10. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!