Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire félreértettük egymást...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire félreértettük egymást vagy csak kifogás?

Figyelt kérdés

Nyáron egy buliban megismerkedtem egy fiúval. Akkor este csókolóztunk, több nem történt. Másnap elhívott randizni, amin eléggé meglepődtem. Először nem akartam vele találkozni, mert nem bíztam benne, hogy ilyen kezdet után lehet belőle valami. Végül találkoztunk, pozitívan csalódtam benne, nagyon természetes volt az egész, mindenféle témáról beszélgettünk, mintha már régóta ismernénk egymást. Mivel még nem volt komoly kapcsolatom így nem igazán tudtam, hogy kezeljem a helyzetet, lehet hogy kissé távolságtartónak tűntem.

Utána még találkoztunk párszor és kezdtem megkedvelni.

Egy közös ismerősünk mondta, hogy már régóta szeretne komoly kapcsolatot, jól éreztem magát velem stb.

Egy idő után furán viselkedett, végül kiderült, hogy külföldön fog tanulni 4-5 hónapig. Az elutazása előtt volt egy buli, ahol mondjuk úgy, hogy egy másik lányt helyezett a figyelem középpontjába. Nekem nagyon rosszul esett a dolog, mert azt hittem, hogy lehet belőle valami. A közös ismerősünknek azt mondta, hogy nem érti a viselkedésem, mondanom kellett volna, hogy én komoly(abb) dolgot szeretnék.

Én ezt csak egy kifogásnak gondolom. Vagy tényleg konkrétabbnak kellet volna lennem?

18L

2015. szept. 6. 22:12
 1/2 anonim válasza:
Csak nem gondolod hogy én arra pazarlom a drága időmet hogy ezt a hülyeséget olvassam??!!
2015. szept. 6. 23:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom ő hogyan látta helyzeteket.

Nem tudhatod mi van benne. Beszélj vele elsősorban.

Legyél nyiltabb.

2015. szept. 7. 03:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!