Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tuti kifogás, hogy miért nem írok kedd óta?
Figyelt kérdés
Holnap tervezek válaszolni de ez így olyan parasztság, hogy nem írtam vissza de egyszerűen ki vagyok, fáradt vagyok, stresszes vagyok, néhány barátom kiborít, és lehet, hogy jogos amit mondanak, bátyám is kiborít, anyukám is sokszor, a sulit is gyűlölöm, lehet lesz vagy 2 kettesem, ofőm is kiborít. Többek között azért sem válaszoltam az illetőnek mert bizonytalan vagyok de mindegy. De egyébként úgy írt, hogy offline voltam és nem kattintottam rá magyarán nem látja, hogy láttam. Most biztos egy parasztnak tartotok és lehet igazatok van de ki vagyok most egyszerűen. Van még más problémám is de az nem publikus még anonim oldalon sem. L2015. jún. 4. 22:35
1/8 anonim válasza:
légy őszinte....... és mond meg h k**rvara nem volt kedved... 16F
2/8 A kérdező kommentje:
# 1 De basszus kurv*ra kedvelem a fiút és írni akarok neki, sokat gondolok rá és ez olyan sz*r így de tényleg ki vagyok. Főleg kedves barátaim miatt... Bizonytalan vagyok, nem akartam még őt is fárasztani. És nem ezek a kifogások amiket leírtam, ezek a tények. Arra vagyok kíváncsi, hogy mit írhatnék kifogásnak. Az igazat nem akarom mert még azt hiszi nem érdekel engem pedig nagyon érdekel de én szerintem őt kevésbé de nem tudom. Egyébként remélem nem te vagy Ő kedves 1-es mert az gáz :"D
2015. jún. 4. 22:49
3/8 opened paradise válasza:
Nem kell kamuzni,mondd meg,hogy el voltál havazva.
4/8 A kérdező kommentje:
# 3 Lehet igazad van. Köszönöm. :)
2015. jún. 4. 22:52
5/8 anonim válasza:
Ha kedveled, akkor ne hazudj neki, légy őszinte. Ha ő is bír téged, akkor megérti, ha meg ezen kiakad, akkor egy barom, aki nem érdemli meg a szeretetedet
6/8 anonim válasza:
Mondd el neki, hogy mennyi "probléma" van most körülötted. Értékelni fogja az őszinteséged! :)
7/8 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Légy őszinte.
8/8 Mokyu! válasza:
Mond azt neki hogy egy perui felfedező úton voltál velem, és megtaláltuk az ősi világ kazamaták egyik bejáratát ami az ősi fővárosokat köti össze a föld mélyén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!