Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti miért nem írtok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti miért nem írtok vissza ha előző napon halál jól szórakoztunk, és ilyen meg olyan cukinak hívtatok?

Figyelt kérdés

2015. szept. 6. 19:27
 1/2 anonim válasza:

Ne haragudj, de én is ugyanezt kérdezhetném tőletek, fiúktól.

Én sosem csináltam ilyet, hát megcsinálták velem. Elég hülye "szokás" ez, de független a nemtől.

2015. szept. 6. 19:30
 2/2 Quasar07 ***** válasza:
Van olyan haver, akivel jól érezzük magunkat 5 percig, de annyi elég belőle és nem keressük később vagy lekoptatjuk. Személy szerint velem egyszer fordult elő ilyen, szégyelltem, hogy a barátom, plusz többet akart ennél ezért savaztam.
2015. szept. 6. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!