Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nagyon beteg dolog? Fiúk,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon beteg dolog? Fiúk, mit szólnátok hozzá, ha ez kiderülne a berátnőtökről?

Figyelt kérdés
Imádom a szép férfi kezeket. Ha látok egyet, akkor szeretem nézni, figyelni hogyan dobol az ujjaival a térdén/asztalon, elképzelem, hogy milyen érzés lehet, ha azzal a kézzel megérintene, megfogná a kezemet, beletúrna a hajamba... A telefonom is tele van képekkel, amiken gyönyörű kéz van. Ez mennyire egészséges dolog? 16 éves vagyok.

2015. szept. 6. 09:09
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ó, 10es, abszolút nem zavarna. 9.-élnék az ajánlatoddal ;)
2015. szept. 6. 12:06
 12/21 anonim ***** válasza:

Ez kicsit sem beteg..legalább nem félmesztelen fiukról gyüjtessz képet,az betegebb....ez csak egy szenvedély,pl sok olyan van hogy a lábakért,lábfejekért,fülekért,stb.. rajong...ez teljesen egészséges:)

16/Fiu

2015. szept. 6. 12:42
 13/21 anonim ***** válasza:
És ha valakinek nem szép a keze, akkor nincs esélye nálad?
2015. szept. 6. 16:13
 14/21 A kérdező kommentje:

Csak azért érzem nem normálisnak, mert eddig bárkinek elmondtam leesett az álla, vagy pedig kiröhögött.

Utolsónak válaszolva:ha fizikai munkát végez, akkor persze megértem, hogy pl. egy autószerelőnek nem lehet mindig tiszta, ápolt keze. De ha a kezén kívül minden más tökéletes, akkor persze hogy nem számítana, hogy motorolajos a keze. De mindenképpen a szép kezűek előnyben vannak. De eddig még nem hogy szép kezű, de semilyen olyan igazi fiúm nem volt :)

2015. szept. 6. 18:38
 15/21 anonim ***** válasza:
Vannak fétisek, de ezek ismeretéhez kell egy bizonyos szexuális kultúra és persze mellé a megfelelő érettség a toleranciához. Ne csodálkozz, ha a korodbeliek még röhögnek ezen. Meg ez kicsit tabu téma az átlag emberek között. Inkább csak a párodnak beszélj erről - másnak egyébként sem sok köze van hozzá szerintem.
2015. szept. 19. 15:39
 16/21 A kérdező kommentje:
Na de gondolod, hogy ez már nálam fétis lenne? Egyébként nincs párom.
2015. szept. 20. 14:20
 17/21 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy itt válaszolgatsz, de a levelemre ba.szol visszaírni...
2015. szept. 20. 18:41
 18/21 A kérdező kommentje:
Bocsi, a gépem elromlott, a telefonomról meg nem tudom megnyitni a képedet amit küldtél. :/ sajnálom, h ezt nem írtam meg, de mostanában elég sok gonom van
2015. szept. 21. 19:53
 19/21 anonim ***** válasza:
Bocsi, enyhébben is fogalmazhattam volna. Csak annyian eljátsszák ezt....de megértelek.
2015. szept. 21. 20:22
 20/21 A kérdező kommentje:
Ígérem, amint meg tudom nézni a képet, írok!
2015. szept. 22. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!