Lázas beteg vagyok, mindenem fáj. Gond lesz az edzés szempontjából, ha most pár napot kihagyok? Úgy gondoltam, hogy nem fog ez engem megállítani, de így lázasan annyira mégsem tűnik hívogatónak a dolog.
Az orvos szerint legalább egy hétig semmi megerőltető mozgást nem csinálhatok, mert akkor megsérülök.
Én ma takarítottam, és már attól úgy lihegtem, mintha lefutottam volna a maratont. Azóta fáj a derekam és a karjaim. A cardio tornába még bele sem mertem kezdeni ma...
Ja, még annyi, hogy nem csinálom igazából régóta. Őszintén szólja, ezen a héten kezdtem, de azóta minden nap 40 percet megcsinálok, és akármilyen hihetetlenül hangzik, már most látok kis eredményt a hasamon. Centiben is mérhető - jegyzeteltem.
Mennyire fog visszaütni a dolog, ha ilyen rövid idő után máris szünetre kényszerülök? :(
Hát nem tudom, most már 40 °C-hoz közelít a lázam, és szó szerint borzalmasan érzem magam. Csak azért nem fekszem le aludni, mert akkor irtózatosan köhögök.
Ebből az edzésből most tutira semmi nem lesz. Az emeletről nem tudok lemenni a konyhába, hogy gyógyszert vegyek be. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!