Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj velem?
Egy éve ilyenkor nagyon tetszett egy fiú aki az évfolyam társam a suliban, meg edző társam is( kb fél évig tetszett elmondtam neki de ő nem reagált rá semmit.) B-nek fogom rövidíteni.
Aztán megismertem egy másik srácot, összejöttünk. (S.)
S. iránt már nem érzek semmit. Olyan ez mintha újra vissza jönne az ami S. előtt volt. Akkor tetszett B. és most, hogy S. nincs újra érzem azt B. iránt. Úgy éreztem minden oké, boldog voltam mellette nagyon. De ő nem így érzett és augusztusba szakított velem 4 hónap után. Most, hogy elkezdődött a suli és minden nap látom B-t. És félek, hogy újra tetszik. Képeket nézegetek róla, visszaolvasom a közös üzeneteket, vele álmodok. Suliba és edzésen is többször rajta kaptam, hogy engem néz, majd én is ránézek és egy idő múlva elnéz. Mintha eddig nem is nézett volna úgy tesz. (nyáron azt hiszem tett utalást, hogy én is tetszem neki de nem vagyok benne biztos, és akkor vissza utasítottam úgymond mivel barátom volt. Szóval elmondtam neki januárba, hogy nekem tetszik de nem írt vissza, majd most nyáron megkérdezte, hogy szeretném-e, hogy visszaírjon, és én azt mondtam neki, hogy nem kell. De most úgy érzem, hogy megint tetszik.
Hogyan adhatnám a tudtára? Hogyan közeledhetnék felé?
Félek, hogy megint visszautasít.
Elég zavarosan írtam le, de örülnék ha valaki tudna segíteni. 17/L
Szerintem beszeld meg vele a dolgot egy semleges helyen :)
18/L
Beszéljél vele.
Amúgy azon kivűl hogy néz téged mást is csinál amit furcsálsz?:)
Ha úgy gondolod, hogy tényleg szeretnél tőle valamit, akkor mosolyogj rá, keresd a tekintetét. Hátha leveszi belőle.
Mi volt az amivel utalhatott arra, hogy tetszel neki?
Esetleg írj rá, hogy "szeretném, hogy visszaírj".
De mindenképp beszélnetek kellene, hogy letisztázzátok a dolgot.
Koszonom a biztato valaszokat!:)
Igen, mindig cukkol. (Pl hogy elmehetek az avatora amit ok szerveznek es amin mi csak 2-ak lettunk. Meg edzotaborba nyaron a konyvel amit olvastam (akkor szakitsunk:Leiner Lauratol) es mindig mondogatta hogy akkor szakitunk. Aztan, edzesen multkor mosolyogtam ra meg integettem neki es o vissza:DD box kesztuybe. Romantikus volt:Dd
Ugy erzem kedves velem, de nem tudja, hogy mar nincs baratom es nem tudom hogyan adhatnam a tudtara
a mosolygasok nem elegek, azt csinaljuk egy hete kb:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!