Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baj van velem?

Figyelt kérdés

Általában addig tetszik valaki, amíg nem viszonozza. Vagyis azzal sincs gond, de valamiért mikor már együtt akar velem lenni, szinte minden vonzalom elszáll, és bennem van ez a "nem akarom ezt" érzés. A csókig nem jutottam még el senkivel csak találkozgatásig. Miért van bennem ez az érzés?

15/L

2015. aug. 27. 19:01
 1/9 anonim válasza:
"Felnőtt párkapcsolatok"
2015. aug. 27. 19:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Véletlen volt, nem figyeltem, hogy van tini is.
2015. aug. 27. 19:08
 3/9 anonim ***** válasza:
azértvan bennedez azérzés, amiértén mostmeg próbálnálakbecserkészni.
2015. aug. 27. 19:14
 4/9 A kérdező kommentje:
Valami hasznos válasz?
2015. aug. 27. 19:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy ezt senki sem tudja. A saját érzelmeiddel neked kell tisztában lenni. Ha te nem, akkor mi főként nem tudhatjuk. Ezért nem igazán lehet értelmes választ adni.

Majd talán sikerül. :)

2015. aug. 27. 19:29
 6/9 A kérdező kommentje:

Ez már azért hasznosabb volt.:D

Sajnos fogalmam sincs miért van bennem ez az érzés.

2015. aug. 27. 19:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát, akkor probléma nincs megoldva, majd alakul. Azért sok sikert! :) (#5 voltam)
2015. aug. 27. 19:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Azt, hogy miért van nem tudom, de én is hasonló cipőben járok. Én azzal nyugtatom magam, hogy majd "kinövöm", és hogy egyszer jönni fog egy srác, akivel nem az lesz, hogy amíg nem érdeklem, addig odavagyok, de ahogy elkezdem érdekelni, már nem kell; illetve, hogy a jelenlegi élethelyzetemben nincs szükségem párkapcsolatra.(Nem vagy lemaradva semmiről, nyugi) 18L
2015. aug. 27. 20:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Velem is így volt sokáig ,de aztán annyira beleestem valakibe ,hogy a viszonzás után csak el voltam pirulva és nagyon boldog voltam.

Majd kinövöd!

2015. aug. 27. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!