Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm exe kikezdett...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm exe kikezdett velem (. )? 18/L

Figyelt kérdés

Egy nagyon jó barátnőm 3 évig együtt volt a barátjával. Többször lógtunk hármasban is. Szerettem őket együtt,soha eszembe se jutott máshogy nézni a pasira,plusz nekem is 2 évig volt egy kapcsolatom. Rettentően sajnáltam mikor vége szakadt köztük. Eközben az én kapcsolatom is véget ért. Tegnap összekeveredtünk ezzel a pasival,iszogattunk,beszélgettünk és egyszer csak megcsókolt. Nem csak egy csók volt,utána összebújtunk,puszilkodtunk,búcsúzásnál is csókkal köszöntünk el egymástól.

A barátnőm már nem szereti,meg is csalta,emiatt (is) mentek szét. Nem beszélünk rendszeresen,de akármikor találkozunk úgy eldumálgatunk egymással mintha minden nap látnánk egymást. Most lelkiismeret furdalásom van... Úgy gondolom nincs köze a barátnőmnek ahhoz hogy mi történt köztünk,hiszen már nem részei egymás életének. Azonban még is valahogy bánt a dolog,sose gondoltam hogy összekavarodok egy barátnőm exével,akárhogy nézzük nem túl szép dolog... Vélemény?

2015. aug. 28. 12:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Érthető, hogy furán érzedmagad miatta, annak ellenére, hogy szerintem tényleg nincsen benne semmi kivetnivaló, tekintve, hogy már nincsenek együtt, nem miattad mentek szét, és a barátnőd miatt lett vége a kapcsolatnak. Szerintem nyugodtan össze is jöhetsz vele, ha szeretnél, a mi társaságunkban nemrég volt ilyen, megleptésemre egyáltalán nem lett belőle dráma. Mondjuk a barátnővel azért tisztáznám, mi a helyzet, jobb, ha tőled tudja, mintha mástól.
2015. aug. 28. 12:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Hat szerintem sincs semmi problema ezzel mivel mar nincsenek egyutt. Gondolom valami olyasmiert banthat ez teged, mert hogy a baratnodenek nem jott ossze, es lehet hogy nektek meg ossze fog... Azert a baratnoddel tudasd ezt a dolgot mindenkeppen.
2015. aug. 28. 12:42
 3/3 anonim ***** válasza:
De most ennyire egymásba estetek hirtelen ezzel a pasival, vagy csak az iszogatás következménye volt az összebújás?
2015. aug. 28. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!