Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm exe kikezdett velem (. )? 18/L
Egy nagyon jó barátnőm 3 évig együtt volt a barátjával. Többször lógtunk hármasban is. Szerettem őket együtt,soha eszembe se jutott máshogy nézni a pasira,plusz nekem is 2 évig volt egy kapcsolatom. Rettentően sajnáltam mikor vége szakadt köztük. Eközben az én kapcsolatom is véget ért. Tegnap összekeveredtünk ezzel a pasival,iszogattunk,beszélgettünk és egyszer csak megcsókolt. Nem csak egy csók volt,utána összebújtunk,puszilkodtunk,búcsúzásnál is csókkal köszöntünk el egymástól.
A barátnőm már nem szereti,meg is csalta,emiatt (is) mentek szét. Nem beszélünk rendszeresen,de akármikor találkozunk úgy eldumálgatunk egymással mintha minden nap látnánk egymást. Most lelkiismeret furdalásom van... Úgy gondolom nincs köze a barátnőmnek ahhoz hogy mi történt köztünk,hiszen már nem részei egymás életének. Azonban még is valahogy bánt a dolog,sose gondoltam hogy összekavarodok egy barátnőm exével,akárhogy nézzük nem túl szép dolog... Vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!