Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikezdett velem az autós oktatóm. Ha levizsgázok el hívott randira. Komolyan vehetem szerintetek?
Randira hívott, ha levizsgázol. Nem azt ígérte, hogy ha lefekszel vele, akkor elintézi a sikeres vizsgát. Szóval,veheted komolyan.
De hiányos a sztori. Ki mennyi idős? Ő szingli? Mennyi idő után hívott randira? NEked tetszik?
Én 26, ő 42 elvált. Tetszik, két hónapja ismerem, de bevallom, ennyi erővel bárkit elhívhat két hónap után.
Ha össze jönnék vele, nem tudnék benne bízni
Az én autós oktatóm nagy kurafi volt pedig ő is 40 fölött járt.
Én pasi vagyok úgyhogy jól körüljártuk a témát és bizony mesélt sztorikat magáról is meg a kollégáiról is(hogy hogyan kezdtek ki a tanítványokkal).
Az nem rossz gondolat, hogy ilyen alapon bármelyik kedvére való tanítványát is elhívhatja egy kufirc reményében.
Nem mondom azt, hogy elképzelhetetlen, hogy komolyat akar tőled de azért tartsd nyitva a szemed :)
"Ha levizsgázok el hívott randira"
Most ha levizsgázol vagy el hívott randira ?
Problémák vannak a fogalmazással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!