Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kezdett el izgatni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezdett el izgatni egy 12 éves lány? 14/F

Figyelt kérdés
Rég óta ismerem már, egyáltalán nem tetszett sosem, és fel sem figyeltem rá, de ma meg láttam, és annyira meg tetszett, és fel izgultam rá, és még zavarba is jöttem. Mintha teljesen más lett volna most, mint eddig. Nagyon nagyon szép az arca, és az alakja is már fejlődik, a mellére figyeltem fel a legjobban, nagyon nagyot nőtt a múltkorihoz képest, igaz nem valami nagy, de pár napja még egyáltalán nem találtam ennyire szépnek, és izgatónak, és a mellét még alig lehetett látni ruhán keresztül.. Most pedig rendesen lehetett látni már a bimbóját is, de még most sem valami nagy, de rengetegett nőtt. Most miért izgat, és tetszik ennyire? Mit tegyek?
2015. szept. 3. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert kanos disznó vagy, a hormonok teszik, de próbálj idősebbekkel kapcsolatba kerülni mert majd a rács mögött lepottyanhat a szappan...
2015. szept. 3. 19:54
 2/6 anonim válasza:
Aztak...va 😂 ezt jól leírtad.......hát...mert kanos voltál valszeg 😂 de azis lehet, hogy megváltozott, és csak most tunt fol neked, nincs ebben semmi :D :D ha gondolod akkor kezdj beszélgetni vele, esetleg hívd el valahova 😂 :D sok sikert a bimbókhoz....nem rosszból :)
2015. szept. 3. 19:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Azt ugye tudod, hogy, ha beleegyezik ő is, akkor nem indulhat ellene eljárás!? :)

4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
 5/6 anonim ***** válasza:
Kedves 3. ! Utána meg simán letagadhatja, és akkor lehet balhé belőle.
2015. szept. 3. 20:00
 6/6 anonim válasza:
5. Ugye tudod, hogy bármelyik csaj bármikor letagadhatja,de ha nem történt erőszak csak azt hazudja akkor az 99%-ban kiderül.
2015. szept. 3. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!