Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, őszintén, ti mikor veszítettétek el a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
Írjatok kort, hogy most mennyiek vagytok, és hány évesek voltatok, mikor elveszítettétek a szüzességetek2015. szept. 2. 12:03
4/10 anonim válasza:
18. szülinapom után nem sokkal.
de 17hez közel volt egy pasim de nagyon türelmetlen volt velem és ott is hagyott mert leállítottam hogy fáj. így konkrétan nem gondolom,hogy vele vesztettem el,mivel rendes aktus nem történt vele.
5/10 anonim válasza:
23 éves vagyok és még nem. A férjemmel fogom, aki szintén velem. Jelenleg vőlegény státuszban van. :)
6/10 anonim válasza:
18 és még nem. Barátom szeretné, de van annyira rendes, hogy vár rám:)
9/10 anonim válasza:
18 vagyok, és még nem. Nemrég lett barátom, még 1-2 hónapot várunk. Neki is első lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!