Ti hány évesen veszítettétek el a szüzességeteket? Egyből jól ment?
Figyelt kérdés
Ha esetleg netán véletlenül van az oldalon olyan, aki szűz, attól elnézést. :))2015. márc. 12. 00:24
2/21 anonim válasza:
én még ezt is elbasztam. :((( -.-
3/21 A kérdező kommentje:
Kort és nemet is, légyszíves! :-)
2015. márc. 12. 00:26
4/21 anonim válasza:
19f és nem vesztettem el. Nem voltam olyan béna, hogy csak úgy elhagyjam :) Sőt valaki másét is megtaláltam így már 2 van nekem.
5/21 anonim válasza:
és teljes nevet is kérsz ilyen silány sztorik mellé?
6/21 anonim válasza:
Magadtól is elnézést kértél? Ha nem lennél szűz nem tennél fel ilyen kérdést. 19 szűz srác (amúgy rák a horoszkópom)
8/21 A kérdező kommentje:
Horoszkóp nem kell, ha s/Szűz vagy, akkor sem, keresztnév elég. </irony>
Nem tudom miért kell kötekedni amúgy, ez egy baromi egyszerű kérdés, ha nem neked szól, akkor vagy ne válaszolj, vagy ha válaszolsz, akkor legalább ne kötözködj! Köszönöm szépen.
2015. márc. 12. 00:32
9/21 anonim válasza:
nekem itt van a teljes nevem, ha nem hiszed el hogy így hívnak hát ne hidd el ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!