Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ti hogyan veszítettétek el a...

Ti hogyan veszítettétek el a szüzességeteket?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és még nem feküdtem le senkivel és hát mit ne mondjak nagyon félek. Van egy barátom ő 2 évvel idősebb nálam és én már szeretnék a következő "szintre" lépni. mondanátok pár sztorit hogy neketek hogy volt az első. hány évesek voltatok, nála vagy nálad, és hogy ki kezdeményezett és hogyan. Előre is köszi.

2014. nov. 24. 17:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Szintén 17 voltam és én kezdeményeztem.
2014. nov. 24. 17:50
 2/10 anonim ***** válasza:
48%

Ő a kedvencem. Ezen most is röhögök.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__6318..

3/10 A kérdező kommentje:
és fájt?
 4/10 anonim ***** válasza:
46%
#2 elég nagy g*ci vagy
2014. nov. 24. 17:56
 5/10 anonim ***** válasza:

Kellő előkészítés és petting után nem érel nagy fájdalmat. Csak lazulni kell.

2014. nov. 24. 17:59
 6/10 anonim válasza:

Bedugtam a farkamat egy punciba.

Nem fájt.

2014. nov. 24. 18:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Az elsőnél éreztem fájdalmat, de a partnerem gyengédsége miatt ez élvezetes volt, mivel tudtam, hogy az övé lehetek. Ő is én is nagyon élveztük, ennél jobban nem is tudtam volna elképzelni, mert az orgazmus mellett egyéb élvezetekben is volt részünk.

A fájdalom egyénfüggő azt mondják, de szerintem nagyban befolyásolják a körülmények is, hogy kivel és hol csinálod.

Ha a szerelmeddel teszed, akit tiszta szívből szeretsz és ez kölcsönös akkor nem fog annyira fájni max egy kicsit, de abból is élvezet válik majd. ;)

A lényeg, hogy megfelelő emberrel, gyengéden.

Egy ideig érezhetsz majd feszítő érzést, kicsit elzsibbadhat odalent, de utána nem sokkal elmúlik.

Egyébként a barátomnál, meleg ágyban, 16 voltam ő 18 és még mind ketten érintetlenek voltunk.

Életem leggyönyörűbb élménye volt, azóta is imádok szerelmeskedni vele, egyik legjobb döntése az életemnek.

3 éve vagyunk együtt, szeretjük egymást és a közös jövő is sínen van, már csak tenni kell érte meg tanulni jó sokat. :)

2014. nov. 24. 20:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Én 14 és fél évesen feküdtem le egy 19 éves pasival.

Nem volt nehéz, mert nagyon rég (olyan 13 éves koromtól) kívántam. Aztán megkönnyebbültem, hihetetlenül jó érzés volt!

2014. nov. 26. 14:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Én 24 voltam és rhadtul fájt. Pedig ujjazás, petting, orgazmus is volt.

Azt hittem, szétszakadok, meg fel is jajdultam, de ez elmúlt, és mikor már egymás mellett feküdtünk és simogatott, meg csókolgatott, akkor a világ legjobb dolgának tartottam.

2014. nov. 26. 17:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Én 18 éves voltam, és már nagyon kívántam a szexet. Nemhogy nem féltem tőle, de már kis túlzással majdhogynem mindegy volt hogy kivel próbálom ki. Aztán összejöttem egy pasival, aki 21 éves volt, és tapasztalt. 2 hét után már együtt aludtunk, de akkor még nem hagytam neki mindent, bár alig bírtam megállni, csak nem akartam hogy könnyűvérűnek tartson. Aztán rákövetkező hétvégén nálunk aludt megint, és akkor történt. Nem volt egy hosszú, éjszakába nyúló szeretkezés, igazából gyorsan a lényegre akartam térni, ő meg nem bánta. Nekem nem fájt, sőt nagyon jó érzés volt, amikor berakta. Egyszerre finom és kemény. De szerintem már nem volt meg a szűzhártyám mert tampont használtam kb. 13 éves korom óta. Az egyetlen kellemetlenség az volt, hogy nem sokkal azután hogy berakta, nagyon kellett pisilnem, valahogy megnyomhatta a húgyhólyagomat. Utána csak pár hónapig voltunk még együtt, nem volt túl nagy szerelem, de erre szívesen emlékszek vissza. 28N
2014. nov. 28. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!