Ti hogyan veszítettétek el a szüzességeteket?
Ő a kedvencem. Ezen most is röhögök.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__6318..
Kellő előkészítés és petting után nem érel nagy fájdalmat. Csak lazulni kell.
Bedugtam a farkamat egy punciba.
Nem fájt.
Az elsőnél éreztem fájdalmat, de a partnerem gyengédsége miatt ez élvezetes volt, mivel tudtam, hogy az övé lehetek. Ő is én is nagyon élveztük, ennél jobban nem is tudtam volna elképzelni, mert az orgazmus mellett egyéb élvezetekben is volt részünk.
A fájdalom egyénfüggő azt mondják, de szerintem nagyban befolyásolják a körülmények is, hogy kivel és hol csinálod.
Ha a szerelmeddel teszed, akit tiszta szívből szeretsz és ez kölcsönös akkor nem fog annyira fájni max egy kicsit, de abból is élvezet válik majd. ;)
A lényeg, hogy megfelelő emberrel, gyengéden.
Egy ideig érezhetsz majd feszítő érzést, kicsit elzsibbadhat odalent, de utána nem sokkal elmúlik.
Egyébként a barátomnál, meleg ágyban, 16 voltam ő 18 és még mind ketten érintetlenek voltunk.
Életem leggyönyörűbb élménye volt, azóta is imádok szerelmeskedni vele, egyik legjobb döntése az életemnek.
3 éve vagyunk együtt, szeretjük egymást és a közös jövő is sínen van, már csak tenni kell érte meg tanulni jó sokat. :)
Én 14 és fél évesen feküdtem le egy 19 éves pasival.
Nem volt nehéz, mert nagyon rég (olyan 13 éves koromtól) kívántam. Aztán megkönnyebbültem, hihetetlenül jó érzés volt!
Én 24 voltam és rhadtul fájt. Pedig ujjazás, petting, orgazmus is volt.
Azt hittem, szétszakadok, meg fel is jajdultam, de ez elmúlt, és mikor már egymás mellett feküdtünk és simogatott, meg csókolgatott, akkor a világ legjobb dolgának tartottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!