Lányok hány éves kórban veszítettétek el a szüzességeteket, olyanokat kérek akik most nem rég veszteték el, milyen vot, kort is?
Figyelt kérdés
2014. júl. 6. 14:31
1/7 anonim válasza:
Úgy hozzád vágnék egy helyesírási szótárat, hogy lerepülne a fejed.
3/7 anonim válasza:
Szia. én 15 éves koromban. most decemberben. nagyon szerelmes vagyok a barátomba. 3 hónap után történt meg:)
Szerintem ez nem korhoz kötött, hanem érettséghez, hogy érett vagy e egy szexuális kapcsolatra:)
16\L
5/7 anonim válasza:
Csak mert jó napom van válaszolok, igaz 3 éve vesztettem el a szüzességem, de mivel jó élmény volt emlékszem. 16 éves voltam, 3 és fél hónap után és a kezdeti pici fájdalom ellenére nagyon jó volt. Azóta is együtt vagyunk. 19L
Legközelebb figyelj a helyesírásra, légyszíves!
6/7 anonim válasza:
4 hónapja veszítettem el, 16 évesen.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!