Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ti, hogy veszítettétek el a...

Ti, hogy veszítettétek el a szüzességeteket?

Figyelt kérdés

Hány évesek voltatok, jó volt? Mennyi ideje voltatok együtt?

Előre is köszönöm a normális válaszokat :)

2015. jan. 8. 16:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Részegen, fene tudja hány évesen
2015. jan. 8. 16:48
 2/13 anonim válasza:
30%

Mentem az utcán és megbotlottam,

elvesztettem de erre nem gondoltam.

Kicsit fájt kicsit vérzett,

Szomorú történet mely velem végzett

2015. jan. 8. 16:49
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

16 éves voltam, kb 1 év járás után. Nem élveztem el, kicsit fájt is, de ezek mellett jó volt, megmaradt egy nagyon bensőséges élménynek :)

Mostanában sokan szexkapcsolatban vesztik el egy haverral, de főleg az első alkalmat százszor jobbá teszi az érzelmi kapocs, szóval szerintem érdemesebb olyannal akit szeretsz :)

2015. jan. 8. 16:50
 4/13 anonim ***** válasza:
egy tölgyfa alatt
2015. jan. 8. 16:52
 5/13 anonim ***** válasza:

18 éves

Nagyon rossz volt

3 hónapja,de már előtte is ismertük egymást

2015. jan. 8. 16:52
 6/13 anonim ***** válasza:

Volt egy középiskolák közötti színházi vetélkedő a városban, ahol minden iskolának egy másik jelenetet kellett előadnia a városi színház nagyszínpadán. A színpad mögött felkészüléskor találkoztunk egy lánnyal, akivel egyből egymásba zúgtunk. Ő 16 éves volt, én 18. Az előadás estéjén a késő esti buliban már csókolóztunk. 1 héttel később kinyaltam a punciját már és 1,5 hónappal később le is feküdtünk. Mindketten szüzek voltunk. Az első találkozásunk után még fél évig voltunk együtt, aztán én eljöttem egyetemre és megszakadt a kapcsolat. Viszont szép félév volt, mert sokat jött át hozzánk aludni és vele tanultam meg a szex alapjait, akármilyen szégyenlős is volt a legelején.

21/F

2015. jan. 8. 16:53
 7/13 anonim ***** válasza:
76%
16 évesen, egy 33 éves szépasszony karjaiban. Máig hálás vagyok neki, amiért oly sok mindenre megtanított.
2015. jan. 8. 17:05
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Este elvesztettem, reggel megtaláltam.
2015. jan. 8. 17:06
 9/13 anonim ***** válasza:
41%
Úgy vesztettem el,hogy lefeküdtem vdlakivel
2015. jan. 8. 17:09
 10/13 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
O"15-16,en19,posts moogott a jardan a kolesz hata mogott mentem el o" viszont ketszer,es mindketten szuzek voltunk.
2015. jan. 8. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!