Ti, hogy veszítettétek el a szüzességeteket?
Hány évesek voltatok, jó volt? Mennyi ideje voltatok együtt?
Előre is köszönöm a normális válaszokat :)
Mentem az utcán és megbotlottam,
elvesztettem de erre nem gondoltam.
Kicsit fájt kicsit vérzett,
Szomorú történet mely velem végzett
16 éves voltam, kb 1 év járás után. Nem élveztem el, kicsit fájt is, de ezek mellett jó volt, megmaradt egy nagyon bensőséges élménynek :)
Mostanában sokan szexkapcsolatban vesztik el egy haverral, de főleg az első alkalmat százszor jobbá teszi az érzelmi kapocs, szóval szerintem érdemesebb olyannal akit szeretsz :)
18 éves
Nagyon rossz volt
3 hónapja,de már előtte is ismertük egymást
Volt egy középiskolák közötti színházi vetélkedő a városban, ahol minden iskolának egy másik jelenetet kellett előadnia a városi színház nagyszínpadán. A színpad mögött felkészüléskor találkoztunk egy lánnyal, akivel egyből egymásba zúgtunk. Ő 16 éves volt, én 18. Az előadás estéjén a késő esti buliban már csókolóztunk. 1 héttel később kinyaltam a punciját már és 1,5 hónappal később le is feküdtünk. Mindketten szüzek voltunk. Az első találkozásunk után még fél évig voltunk együtt, aztán én eljöttem egyetemre és megszakadt a kapcsolat. Viszont szép félév volt, mert sokat jött át hozzánk aludni és vele tanultam meg a szex alapjait, akármilyen szégyenlős is volt a legelején.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!