Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik az egyik új lány. Mit tegyek?
Most jöttek az új 9 osztályosok és van az egyik osztályból egy lány aki nagyon tetszik.
Az az igazi kis csendes, aranyos , visszahúzódó, cuki lány, de nem merem megszólítani mert ott vannak a népszerűek akik sokkal jobban megérdemelnek 1 lányt mert erősebbek. Mit tehetnék?
Alapból keveset beszélek és nem tudom hogy tetszem-e neki.
Nem akarok tolakodni nála, de úgy tetszik....
16/f
,,de nem merem megszólítani mert ott vannak a népszerűek akik sokkal jobban megérdemelnek 1 lányt mert erősebbek."
EZ HÜLYESÉG! Mi az, hogy jobban megérdemelnek egy lányt!? Az érdemli meg, aki tényleg érdeklődik iránta, és szeretni tudná! Úgyhogy szedd össze magad, kösd fel a gatyád, és LÉPJÉL!
Köszönöm.
Igen félek hogy elviszik előlem (valószínűleg ez lesz :(), de csúnyának látom magamat és bizonytalan vagyok mit szólna hogy oda mennék.
Figyeltem amúgy ma hogy holvan, de nem láttam. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!