Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ez a lány? (nekem nagyon tetszik és bejön)
Sok helyes lánnyal találkoztam de, egyikük sem volt annyira, kedves és szép lány mint ő.
Leírom milyen a lány.
Ebben az évben februárban az egyik faluba Költöztünk a szüleimmel, és ahol a 8-ik osztályt végeztem el, egy osztályban jártunk, aztán mikor elballagtunk, akkor ismerkedtünk meg jobban.
azóta többször megyek át hozzá és beszélgetünk, egyre jobban megismertük egymást, és azóta nagyon jóban lettünk.
És pont abba a gimnáziumba megyünk, és egy osztályba kerülünk. :)
Mivel ő és én is grafikusnak készülünk,ő szebben rajzol mint én, megkértem hogy rajzoljon le engem, ahogyan elképzel, és nagyon szép lett ahogyan le rajzolt.
Külső:
derékig érő hosszú világos barna haj, gyönyörű halvány kékes szem.Gyönyörű szép arca van, nem pattanásos.
167 centi magasságú, és mondhatni duci is 90-110 kiló közötti a lány, de nem látszik rajta hogy annyi.
Diétát már elkezdte és fogyott is 20 kilót 4 hónap alatt, így most 90-110 kiló között van, ezelőtt ducibb volt.
Az öltözködési stílusa inkább az fekete szín de, mikor milyet vesz fel.
Belső:
Kedves,visszahúzódó,csak az arra érdemeseknek nyílik meg, nekem már megnyílt és nagyon aranyos, szeret nevetni és van is humora.
Kissé félős, a horrort nem kedveli de megnézi ha kíváncsi rá de azt sem egyedül, nyáron többször le mentem hozzá és ott is aludtam, volt hogy egy ágyban aludtunk de őt egyáltalán nem zavarja, amikor horrort nézünk olykor össze bújunk.
Sokszor elszokott pirulni mikor megpuszilom a homlokát vagy a kezét,olyankor annyira gyorsan dobog a szívem.
Még nem feküdtünk le, és nem is tervezem, én nem lyukra megyek, mint a többi srác és amugy is még ő is szűz nem csak én.És még nem is járunk de, én nagyon szeretnék, csak félek hogy kérdezzem meg, valakinek ötlet?
Nektek mi a véleményetek erről a lányról ahogy leírtam?
És a lány 17 éves lesz szeptember 15-én.
Nem bukott a suliban és én sem, csak oviban szalajtott, ahogy én is,mert én is 17 vagyok.
Nagyon köszönöm a válaszokat, mivel mindjárt itt a szülinapja így hát akkor fogom elmondani neki mit érzek iránta, nagyon kedveli a Yin és Yang mintát,így a szülinapjára egy olyan nyakláncot veszek neki, és persze a kedvenc éttermébe is el viszem. :)
Remélem boldog lesz majd.
Az élet tele van meglepetésekkel!
Egy történet ami az ezelőtti másfél órában történt velem és még mindig meglepődök rajta....
Éppen nagyban ülök a gép előtt, és egyszer csak valaki csenget, mivel egyedül vagyok itthon, anyám dolgozik és apám is.
szóval akkor oda mentem az ajtóhoz és kinyitottam, nagy meglepetésemre Ő volt ott!
Annyira meglepődtem főleg azok után, hogy amikor kinyitottam az ajtót még nekem ugrott és meg ölelt.
Nagy meglepődés közepette kérdezem hogy ezt miért kaptam, közben be is engedem a lakásba.
Aztán mikor a szobámba értünk, le ül az ágyamra én mellé,és akkor válaszolt kérdésemre egy puszival az arcomra!
Itt ugy meg lepődtem, hogy......hihetetlen, olyan édes volt.
Elpirult arccal nézett rám s közben elmondta hogy szerelmes belém nagyon,és szeretne velem lenni, nekem erre nem volt más a válaszom mint egy CSÓK!
Ekkor Ő is meglepődött, aztán elmondtam neki én mennyire és mióta szeretem, aztán újra és újra meg csókolt és én is Őt :3
Arca tiszta vörös volt, és könnyekkel teli szemekkel nézet rám és azt mondta "Remélem ÖRÖKKÉ SZERETNI fogsz?!"
Még az én szemem is elkezdett könnyezni,és hát a válaszom erre is egy csók volt, mind ketten sírtunk egy kicsit, és közben azon nevettünk hogy ezt hamarabb is el mondhattuk volna egymásnak. :)
De jobb később mint soha! Ez volt az ő válasza.
És még mindig azon tűnődtem hogy miért jött ide,aztán el mondta hogy ma van a Szülinapom!
Eléggé meglepődtem, mivel el felejtettem mert mindig Ő jár a fejemben :3
Aztán hirtelen elővett valamit a táskájából, nagy meglepetésemre egy torta volt amit ő maga készített :).
És persze egy nyakláncot adott át nekem ami gyönyörű farkas fejet ábrázolt.
Nagyon örültem az ajándéknak de leginkább neki, és még szerencsére mindig itt van velem, mert az anyja csak este jön majd érte.
Így a további időt vele töltöm, és meg is mutattam neki hogy ide a gyakorik. írtam, és egyáltalán nem zavarja.
De igaz hogy én vékonyabb vagyok nála ő 90 kiló én meg ugye 68-75 közötti vagyok, és kérdeztem is hogy nem zavarja-e hogy vékonyabb vagyok, de ő azt mondta hogy, " a szerelemben nem számít a súly" és igaza is van, na meg még azt mondta hogy ő önmagamért szeret. :3
Remélem egyszer mindenki megtalálja az igazit, addig is NE adjátok fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!