Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 eves baratommal unjuk egymast az agyba . Mit csinaljak?
10honapja vagyunk egyutt es azt vettem eszre az utobbi 1 honapba nem megy a s€x ugy mint eddig.en else megyek o meg eroltetve 1orat szenvedve..
nem szeretnem ha szakitas lenne ebbol vagy esetleg (o reszerol) megcsalas
.k_rvanagy a szerelem .legalabbis nalam.nem akarom ez miatt elvesziteni.egyebkent 16eves vagyok..mit tegyek???( semmikepp nem group€neznek vagy hagynam hogy massal lefekudjon iyeneket ne irjatok!negagi kommentekre sincs szuksegem csak segito valaszokra de tenyleg! legyszives!)
Tartsatok egy het szex szunetet aztan ujitsatok be egy uj pozt. Hatulrol, vagy akarmi rengeteg a variacio. Meg oltozz fel neki kihivoan es Legyen Jo hosszu az elojatek.
18/L
Na én pont ezért nem állok le 18 év alatti kislányokkal,nem tudják mit mikor kéne...
Ha 16 évesen unnod már a szexet akkor nem tudlak sajnálni.
Meg nagyon nagy lehet a szerelem ha unjátok egymást :D
manapság az emberek 12 évesen kezdik legalábbis a környékemen ebbe a megyébe meg kettővel alrébb is..
mellesleg én 14 évesen kezdtem,de nagyon nagy szerelem volt az is..mostani barátom a másik nagy szerelmem..mert a többit is szerettem,de nem ennyire..
és azért igy irtam a szerelmet mert elég soxor beszélek rondán és ez nálam alap..sry
amúgy este szoktunk csak sxelni.1x-2x..
összesen 8pasivak voltam..és csak tőle tudtam elmenni,de már tőle se tudok..
szerelem az van a kapcsolatba .nagyon szeretem.és hát őis szeret.vannak romantikus perceink stb tehát ezzel nincs gond.
ja és először van kedv a s..exhez .csak mikor elkezdjük,megunjuk..://
Ezek szerint én vagyok a ciki hogy 18 évesen most van először pasim :,D
De amúgy tényleg...el sem tudom képzelni hogy én olyan fiatalon összefeküdjek valakivel. Még ha barátom lett volna is várok. Meg ennyi emberrel járni... Hát, "mozgalmas" időszakon vagy túl, nem csoda hogy belefáradtál... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!