Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak a baratommal?
2. Ezt talan lehet en rontottam el hogy ilyeneket irt neki mert en meg a volt baratommal beszelgettem, de en semmi ilyeneket.A baratom 22 eves letere komolytalan. Mindent elpoenkod elhulyul es ismerem mert mindenkit szeret "sz*patni" ugyhogy lehet tenyleg neki van igaza es csak hulyesegbol mondta. Biztos hogy szeret hiszen kibirhatatlan vagyok, nehez eset, meg is velem van. Minden nap velem van. Nem is mondja azt se hogy ne legyek vele. De koszonom a valaszod. Lehet neked van igazad.
3. Az eltiltast azt O kezdte velem, hiszen 2 eve megmondta nekem hogy kivel nem szeretne hogy tartsam a kapcsolatot. Nem is tartom. Nem is erdekel. Szerintem ha neki szabadott, ennyit nekem is szabad. Hiszen csak a kapcsolatunkat szeretnem megmenteni.
Velem is ezt csinálja egy srác, pedig komoly barátnője van.
Szeretne velem lefeküdni, de megtenni nem biztos, hogy megmerné.
Szerintem úgy gondolja, hogy ez neki jár. Abban még nincs semmi, ha erről beszél. Fiatal, kiváncsi, élénk a fantáziája, nem élte ki magát.
Ez ellen te semmit sem tehetsz.
Ezeket a döntéseket neki kell meghoznia.
Az meg nem élet, kapcsolat, ha folytonos ellenőrzésre van szükség.
Mindeb emberi kapcsolat alapja a bizalom.
Te pedig nem bízol benne, jogosan.
A barátoddal kell leülnöd végre nyugodt körülmények között és tisztázni a dolgot. Tudasd vele, teljes magabiztosággal, hogy véglegesen elveszít, ha nem zárja le ezt az egészet. Ilyesmi nem fér bele egy kapcsolatba.
Ne gyengülj el, légy komoly. Ne hagy, hogy hozzád érjen. Ültesd messzebb magadtól. Lássa, hogy ez a végjáték. Vagy te, vagy más.
Ha gyenge leszel, kiskapukat keres majd. És az egész ördögi körré változik. Pokol, hazugság, állandô bizonttalanság lesz az életed.
Most igen, egyūtt vagytok minden nap, de ez nem lesz mindig így. Lásd, még így is beszélt vele.
Talán ő ezt csak szórakozásnak fogja fel, de ezzel nem mutat tiszteletet feléd.
Nem lehetsz vele 0-24-ben. Nem őrízheted. Bekattannál. Neki kell döntenie, mindenféle sunyiság nélkül. 21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!