Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a következőn sem néznek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a következőn sem néznek meg akkor? .

Figyelt kérdés

Ha a következő tanévben sem néznek meg a lányok (metro, vonat, gyalog iskola stb.) akkor elkönyvelhetem hogy nem kellek a lányoknak?

Máshonnan nem tudhatom meg mert az iskolán kívül nem járok sehova és nincsenek barátaim (visszahúzódó vagyok) akiktől visszahallanám hogy tetszem xy-nak... A középiskolai osztályomat meg utálom.

16/f

2015. aug. 31. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:

a helyedben már elkönyveltem volna tesó

17/F

2015. aug. 31. 20:10
 2/4 anonim válasza:
Próbálj meg ismerkedni, barátkozni, mosolyogj a lányokra :)
2015. aug. 31. 20:12
 3/4 anonim ***** válasza:
16 vagy, lol.. Mit akarsz el könyvelni?
2015. aug. 31. 20:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Majd ha 30 éves korodig egy se nézett meg, elkezdhetsz ezen gondolkodni. 16 éves vagy b+...ne siess sehova. 17 vagyok, soha nem volt pasim, idén smároltam először, semmiről nem vagy lekésve. A lányok nagy része egyébkéni sem a metrón nyálcsorgatós fajta, ha mégis.megnézek valakit, az csak a 10/10-es kategória, kb a felső 1%. És nem csak nekik van csajuk. Van olyan hogy személyiség, tök jól bele lehet szeretni. 17l
2015. aug. 31. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!