Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, visszataszító, hogy más vagyok?
Kicsit úgymond flúgos vagyok. Idegesít, ha kulcsot pénzt fogdosok stb ilyeneket, mert tele vannak bacikkal -.- és van kézfetőtlenítőm azt használom. (De ettől olyan nyominak érzem magam) vagy vannak fura fóbiáim... külsőre átlagos vagyok, de Máshigy öltözködöm. Lány létemre kicsit erőszakos vagyok, és nem igazán emberkedvelő. Ja és hülyét kapok ha más bármilyen testrészével (főleg lábfejjel) hozzáér a párnámhoz és/vagy a plüssömhöz. A gyógyszer nem bírom lenyelni. Szóval nagyon fura vagyok?
15/l
szia Monk :D
így becéznélek
remélem nem sértő én inkább aranyosnak szánom
amúgy nem vészes szerintem a dolog
17/f
ink örülj h nem a plázacicák tucatjaihoz tartozol :"d
szal egyedi vagy, nem kell paráznod... ink örülj, hogy kevesebet elszel betge... bár kitudja múltkor olvastam h minimum vírusra szüksége vana szerveztnek hogy immunis legye rá, tehát ha állandóan véded magad, és egyszer meg elkap, akkor fail x
szóval haszáldk ki hoyg ilye vagy, és fordítsd ez az leőnyödre4
cnemitatmx
Én is ugyan ilyen vagyok. Csak a gyógyszert le tudom nyelni :D
15/f
Hmmm, a tisztaságmániásoktól falramászok.
GL HF.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!