Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mi az első benyomásotok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mi az első benyomásotok egy lányról ha cicanaciban van? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nekem személy szerint nagyon gyenge a bőröm, és az utóbbi pár hónapban semmilyen farmert nem tudtam hordani, még rövidnadrágot sem mert úgy kipattogzott a combom vagy a fenekem hogy ülni és aludni alig tudtam, így hát át kellett váltanom cicanadrágra. Azzal nincsen gond hogy jól áll-e mert a fenekem jó, de nem akarok k.rvának látszani úgyhogy egy pulcsi mindig a derekamra lesz/van kötve.

Vélemény?

2015. aug. 29. 23:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
az isten szerelmére, ne köss oda pulcsit *.*
2015. aug. 30. 00:35
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem maga a cicanaci nem k*rvás, de ha rákötöd a pulcsit, akkor az már az, mert kb. az összes idióta tini p*csa úgy hordja...
2015. aug. 30. 00:44
 13/16 anonim válasza:

Tegnap majdnem neki mentem egy oszlopnak,annyira néztem a cicanacis csaj fenekét.

Csak ennyire bejövős.

2015. aug. 30. 02:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Támogatom!
2015. aug. 30. 12:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Felveheted egy szoknya alá.
2015. aug. 30. 12:38
 16/16 anonim ***** válasza:
nem kertelek: ha jó a csaj, akkor az első reakció, hogy megdugnám
2015. aug. 31. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!