Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi az első benyomásotok egy lányról ha cicanaciban van? (többi lent)
Figyelt kérdés
Nekem személy szerint nagyon gyenge a bőröm, és az utóbbi pár hónapban semmilyen farmert nem tudtam hordani, még rövidnadrágot sem mert úgy kipattogzott a combom vagy a fenekem hogy ülni és aludni alig tudtam, így hát át kellett váltanom cicanadrágra. Azzal nincsen gond hogy jól áll-e mert a fenekem jó, de nem akarok k.rvának látszani úgyhogy egy pulcsi mindig a derekamra lesz/van kötve.
Vélemény?
2015. aug. 29. 23:42
1/16 anonim válasza:
Nem vagyok fiu, de remelem nem gond, hogy írok
Nem kell pulcsit kotnod a derekadra, ha hosszabb a polo/pulcsi
3/16 A kérdező kommentje:
Csak az a bajom hogy össz-visz 2 hosszabb pólóm van, az összes a derekamig ér, és most nincs lehetőségen újakat venni
2015. aug. 29. 23:46
4/16 anonim válasza:
személy szerint nem tartom k.rvásnak még akkor sem ha nem veszel fel hozzá pulcsit, bár akkor tényleg jónak kell lennie a fenekednek hogy ne röhögjenek ki... amúgy mennyi idős vagy? az se mindegy ilyenkor a többségnek
5/16 A kérdező kommentje:
Szóval jobb lenne ha nem kötnék a derekamra pulcsit vagy a cicanadrággal van a gond?
2015. aug. 29. 23:47
6/16 A kérdező kommentje:
17
2015. aug. 29. 23:47
7/16 anonim válasza:
Hosszabb polokkal jol tud alni ha megvan hozza az alakod.
8/16 anonim válasza:
#4-es vagyok. Nem, nem kell pulcsit kötnöd, meg nem is fognak egy kis 12éves krvának nézni ha nem veszel fel... ilyenkor a "hogyan ne hordj cicanacit+ képsorozat jut az eszembe ahol jópár kép volt olyanokról akiket nem érdekelt hogyan néztek ki benne.. de nem megijeszteni akarlak:) 17f
9/16 anonim válasza:
ha nem vagy benne ronda, a legtöbb fiúnak/férfinek tetszik..
ha meg nem úgy viselkedsz mellé, én nem titulálnám qrvásnak.
10/16 anonim válasza:
Az csak egy egyszeru ruhadarab... Ettol nem leszel sztem k*r*v*a*s. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!