Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért csinálja...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Varga szasza kérdése:

Szerintetek miért csinálja ezt? Több lent!

Figyelt kérdés
Van egy fiú akit 2 hónapja ismerek.Beszélgettünk elég sokat facebookon. Aztán megbeszéltük a találkozót és találkoztunk.Mikor haza ért akkor írt még egy kicsit beszélgettünk.Az első találkozón volt egy fogadás, hogy ha 7 ig nem esik az eső akkor én nyertem de ha esik akkor ő.És hát ő nyert... Megbeszéltük a második találkozást és ott azt mondta hogy csókoljam meg mert fogadtunk.Megtettem.Aztán abból az egy csókból több is lett.Utána mondtam hogy nekem mennem kell majd beszélünk.Haza értem akkor egyből rám irt. És azóta talán 2 beszéltünk. Eltelt egy hónap amióta találkoztunk és azóta nem nagyon keresett. Én letöröltem az ismerőseim közül a facebookon és mai napig nem beszélünk.Néha hiányzik de sikerült elfelejtenem.Tegnap véletlenül össze futottam vele. 2 haverjával volt és csak rám nézett és tovább ment. Szerintetek mi a baja? Bocsi a hosszú szövegért!

2015. aug. 28. 09:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
És akkor le kell törölni? Aztán meg ilyen kérdéseket kiírni? Szőke vagy,de nagyon c:
2015. aug. 28. 13:53
 12/13 A kérdező kommentje:
Miért te mit csináltál volna?
2015. aug. 28. 13:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha csak képeket kért rólad, azt ajánlom, mindenképp felejtsd el, de sürgősen.
2015. aug. 28. 15:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!