Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért csinálja...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Varga szasza kérdése:

Szerintetek miért csinálja ezt? Több lent!

Figyelt kérdés
Van egy fiú akit 2 hónapja ismerek.Beszélgettünk elég sokat facebookon. Aztán megbeszéltük a találkozót és találkoztunk.Mikor haza ért akkor írt még egy kicsit beszélgettünk.Az első találkozón volt egy fogadás, hogy ha 7 ig nem esik az eső akkor én nyertem de ha esik akkor ő.És hát ő nyert... Megbeszéltük a második találkozást és ott azt mondta hogy csókoljam meg mert fogadtunk.Megtettem.Aztán abból az egy csókból több is lett.Utána mondtam hogy nekem mennem kell majd beszélünk.Haza értem akkor egyből rám irt. És azóta talán 2 beszéltünk. Eltelt egy hónap amióta találkoztunk és azóta nem nagyon keresett. Én letöröltem az ismerőseim közül a facebookon és mai napig nem beszélünk.Néha hiányzik de sikerült elfelejtenem.Tegnap véletlenül össze futottam vele. 2 haverjával volt és csak rám nézett és tovább ment. Szerintetek mi a baja? Bocsi a hosszú szövegért!

2015. aug. 28. 09:57
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni hogy a fiú 17 én meg 14.
2015. aug. 28. 09:58
 2/13 anonim válasza:
Semmi baja nincs.. Megkapta amit akart, több reményt nem fűzött hozzád.. éli tovább a világát. Előfordul az ilyen.
2015. aug. 28. 09:59
 3/13 anonim ***** válasza:

Oké, ezt a tini párkapcsolatokba kellett volna kiírnod...

Bár elég hosszan írtál, azért vannak sötét foltok a sztoriban: váltottatok pár csókot, aztán otthagytad, hogy menned kell? Mit írt rád? Milyenek voltak a beszélgetések? Megbántódhatott valamelyikőtök a másikra? Te próbáltad forszírozni a találkozót?

Az, hogy letörölted facebookon, egy nagyon dedós dolog, ezen kívül sértő is. Megért volna annyit a dolog, hogy megbeszéld vele, mi is van akkor veletek. Még azelőtt, hogy letörlöd.

2015. aug. 28. 10:05
 4/13 anonim ***** válasza:

kérdem én, miért törölted le az ismerőseid közül??????

semmi logika nincs benne.

2015. aug. 28. 11:04
 5/13 A kérdező kommentje:
Mindig ő hozta fel a találkozót. A beszélgetéseink pedig abból álltak hogy folyton képeket kért rólam és mondta hogy milyen jól nézek ki. Azt nem tudom hogy ha haragszik is rám akkor miért.Én pedig azért töröltem le mert el akartam felejteni de most hogy megint újra láttam csak megnehezítette a dolgot.
2015. aug. 28. 12:06
 6/13 anonim ***** válasza:
Haragszik, mert letörölted. Ez biztos. Azt írtad, mindig ő keresett téged. Esetleg egyoldalúnak érezte a kapcsolatot. Talán úgy gondolta, tesz egy próbát, vajon mikor fog hiányozni neked. Várta, hogy jelentkezz, ehhez képest egyszercsak azt látta, hogy törölted az ismerőseid közül. Ha amit leírtam, megállja a helyét a valóságban, akkor nem csodálkozom a viselkedésén. Valószínűleg én sem köszönnék.
2015. aug. 28. 12:32
 7/13 A kérdező kommentje:
Én is szoktam rá írni. Nem mindig ő írt. És azután töröltem mikor hetekig nem írt.
2015. aug. 28. 13:24
 8/13 anonim ***** válasza:
Írtál neki és nem válaszolt?
2015. aug. 28. 13:27
 9/13 A kérdező kommentje:
Hát amikor még szinte minden nap beszéltünk akkor válaszolt de mostanában nem.
2015. aug. 28. 13:31
 10/13 A kérdező kommentje:
Ezért is töröltem mert úgy gondoltam hogy már nem akar tőlem semmit.
2015. aug. 28. 13:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!